Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 24 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

CJ 110 Unit 2 Questions with Correct Answers 100% Correct

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 24 pagina's

CJ 110 Unit 2 Questions with Correct Answers 100% Correct

Voorbeeld van de inhoud

CJ 110 Unit 2 Questions with Correct Answers 100% Correct

Question 1:
The only personal experience most people have with the criminal justice process is contact with a
probation or parole officer.
courtroom.
correctional institution.
local police officer.
Answer:
D. local police officer.

Question 2:
Because the police have multiple responsibilities that may be incompatible, they may suffer from
.
role conflict
role expectation
operational style conflict
role confusion
Answer:
A. role conflict

Question 3:
Officer Marcus has been instructed by his supervisor to focus on keeping the peace in the community
and to make arrests only after informal methods of resolving problems fails. Officer Marcus most likely
works in a department that operates under which of James Q. Wilson's organizational styles of policing?
Legalistic style
Idealist style
Service style
Watchman style
Answer:
D. Watchman style

Question 4:
Which of the following is the most time-consuming and resource-intensive task of any police agency?
A. patrol
B. investigation
C. traffic enforcement
D. drug enforcement
Answer:
A. patrol

Question 5:
Random or patrol involves officers who are "systematically unsystematic" and observant in an attempt
to both deter and ferret out crime on their beats.
foot

,directed
preventive
aggressive
Answer:
C. preventive

Question 6:
In patrol, officers are given guidance on how to use their patrol time, which is often based on the
results of crime analyses that identify problem areas.
A. directed
B. preventive
C. aggressive
D. foot
Answer:
A. directed

Question 7:
Who is usually responsible for conducting the preliminary investigation in a felony case?
Plainclothes detectives
Supervisors
Patrol officers
Crime scene personnel
Answer:
C. Patrol officers

Question 8:
The foot patrol experiment in Newark found that
foot patrol was linked to decreased levels of crime.
residents did not notice whether foot patrol officers were present in the area.
the type of patrol did not affect citizen satisfaction with police service.
foot patrol was linked to reduced fear of crime.
Answer:
D. foot patrol was linked to reduced fear of crime.

Question 9:
With DNA (deoxyribonucleic acid) profiling, a unique genetic profile can be derived from found at the
scene of a crime or on a victim.
A. hair
B. semen
C. blood
D. All of the answers are correct.
Answer:
D. All of the answers are correct.

, Question 10:
A large percentage of deaths and injuries on the highway are due to _.
alcohol
illegal drug use
drowsy driving
misuse of cell phones
Answer:
A. alcohol

Question 11:
Police officers who engage in targeting drugs tend to focus on shutting down organizations responsible
for distributing large amounts of illegal drugs.
Crop eradication
Major investigations
Street-level enforcement
Mid-level investigation
Answer:
B. Major investigations

Question 12:
Which of the following is one of the foundations upon which the professional model of policing is
based?
aggressive patrol
community involvement
follow-up investigation
no response time
Answer:
C. follow-up investigation

Question 13:
Researchers discovered that in of crimes, citizens wait 5-10 minutes to call the police, which generally
precludes catching the criminal at the scene?
5 percent
25 percent
60 percent
90 percent
Answer:
D. 90 percent

Question 14:
Identify a true statement about community policing.
Implementation plans for community policing remain the same among all agencies.
Critical decisions are required to be made at the neighborhood level.
Citizens are entrusted with conducting arrests on behalf of the police.
The police view the community as a passive presence connected to them by an isolated incident or

Documentinformatie

Geüpload op
22 juni 2026
Aantal pagina's
24
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€9,80

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3,8
(160)
Verkocht
586
Volgers
188
Items
20922
Laatst verkocht
1 dag geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.


Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen