Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 10 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

CJ 110 Exam Questions with Correct Answers 100% Correct

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 10 pagina's

CJ 110 Exam Questions with Correct Answers 100% Correct

Voorbeeld van de inhoud

CJ 110 Exam Questions with Correct Answers 100% Correct

Question 1:
Corrections
Answer:
Society's effort to punish and treat those who break the law and thereby protect the public
-Programs, services, and facilities that deal with
offenders after entering CJ system

Question 2:
Institutional corrections
Answer:
incarceration in jails and prisons

Question 3:
community corrections
Answer:
post-incarceration programs, including probation and parole.
-the term corrections assumes system can transform offenders into law-abiding citizens
-not a universally held belief
-corrections philosophy has moved from punishment orientation t rehabilitation and back again
-Criminals must pay for crimes and serve as deterrent
to others (punishment philosophy)

Question 4:
Early form of confinement
Answer:
-many different and cruel forms of confinement used
-plague towns were communities designed to confine individuals
-galley slavery used offenders as slave labors on ships and rowing

Question 5:
The workhouse
Answer:
-developed in the 16th century by England and Holland
-workhouses held a mixture of jobless vagrants, debtors, and sometimes serious criminals
-humiliating and painful experience
-those sentences were stripped possessions and segregated by gender
-individuals forced to work, until debt paid off
-popular in Europe and used widely in England

Question 6:
Transportation
Answer:

, was the export of criminals to other lands
-popular due to growing opposition of death penalty
-by 1776 many British criminals sold into indentured servitude in America
-life in penal colonies were brutal

Question 7:
Hulks
Answer:
-abandoned ships reconfigured as enormous holding blocks in which offenders were chained
-practice lasted 15 years
-began after America revolution when transportation was no longer an option
-ended with resumption of transportation to Australia colony

Question 8:
colonial jails
Answer:
-before development of prisons in the U.S., most local jail facilities were ordinarily where suspects
awaited trial.
-all prisoners confined together, regardless of crime
-Local jails were used as holding cells for thieves, doctors, and murders
-many confined to jail were debtors, if convicted often used as forced labor.

Question 9:
Walnut State prison (penitentiary)
Answer:
-Quaker pressure resulted in Walnut street jail in Philadelphia opened a special wing in 1790
-first public institution to use imprisonment as the primary method of reforming
-considered by someone to be first penitentiary
-emphasized solitude but failed due to overcrowding

Question 10:
The Pennsylvania and eastern system and the penitentiary
Answer:
-Quaker in Pennsylvania believe in mostly rehabilitation model
-believed prisoners could be reformed
-used imprisonment as major sanction, instead of torture, death.
-Eastern system and Pennsylvania penitentiary same thing
-Philly= separate system

Question 11:
The Pennsylvania system
Answer:
-New penitentiaries designed to reform inmates according to the principles of absolute solitary
segregation.

Documentinformatie

Geüpload op
22 juni 2026
Aantal pagina's
10
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€9,80

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3,8
(160)
Verkocht
586
Volgers
188
Items
20922
Laatst verkocht
1 dag geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.


Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen