Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 18 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

CJ 110 Final Exam Questions with Correct Answers 100% Correct

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 18 pagina's

CJ 110 Final Exam Questions with Correct Answers 100% Correct

Voorbeeld van de inhoud

CJ 110 Final Exam Questions with Correct Answers 100% Correct

Question 1:
Critics of affirmative action argue that selecting police officers based on their race or gender does not
violate the 1964 Civil Rights Act and is
discriminatory.
Answer:
False

Question 2:
Academic research has shown that female officers can do patrol work effectively and are well
received by the public.
Answer:
True

Question 3:
In 1968, the Chicago Police Department assigned Barbara Blankenbaker and Susan Conick to patrol.
They were the first females to wear a uniform and a gun belt and to drive a marked patrol car
responding to calls for service on an equal basis with men.
Answer:
False

Question 4:
The most controversial method of ending job discrimination is the concept of quotas in
hiring minorities.
Answer:
True

Question 5:
The requirement that officers not be less than a certain height (height requirement) was probably the
strongest example of discrimination against women
candidates.
Answer:
True

Question 6:
The percentages of women in law enforcement today are now near the 50 percent that women
represent in
society.
Answer:
False

,Question 7:
The number of Hispanic American officers has increased significantly in the last two decades, as has
their percentage in the
general population.
Answer:
True

Question 8:
Homosexuals have not been discriminated against in police hiring
practices.
Answer:
False

Question 9:
of sworn personnel in local police departments are Hispanic.
Answer:
10.3%

Question 10:
of sworn personnel in
Answer:
11.9%

Question 11:
local police departments
Answer:
local police departments

Question 12:
are women.
Answer:
are women.

Question 13:
In 1910, the nation's first
Answer:
Alice Stebbins Wells

Question 14:
"officially designated"
Answer:
"officially designated"

, Question 15:
policewoman was:
Answer:
policewoman was:

Question 16:
The concept that
Answer:
Affirmative action

Question 17:
employers must take
Answer:
employers must take

Question 18:
active steps to ensure
Answer:
active steps to ensure

Question 19:
equal employment
Answer:
equal employment

Question 20:
opportunity and to
Answer:
opportunity and to

Question 21:
redress past discrimination
Answer:
redress past discrimination

Question 22:
is called:
Answer:
is called:

Documentinformatie

Geüpload op
22 juni 2026
Aantal pagina's
18
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€9,80

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3,8
(160)
Verkocht
586
Volgers
188
Items
20922
Laatst verkocht
1 dag geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.


Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen