Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 19 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

CJ 110 Final Exam Questions with Verified Answers Questions with Correct Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 19 pagina's

CJ 110 Final Exam Questions with Verified Answers Questions with Correct Answers

Voorbeeld van de inhoud

CJ 110 Final Exam Questions with Verified Answers Questions with Correct Answers

Question 1:
The right to counsel contained within the Miranda ruling applies only when the subject of an
interrogation . is accused of a felony crime
has made an admission of guilt
has been deemed, indigent
is in custody
Answer:
is in custody

Question 2:
This 2014 U.S. Supreme Court decision brought clarity to Georgia v.
Randolph and consent searches.
Colorado v. Bertine Fernandez v. California Arizona v. Evans California v. Carney
Answer:
Fernandez v. California

Question 3:
This national survey is based on a random survey of American homes.
Uniform Crime Reports National Crime Victimization Survey
U.S. Census Incorrect
Federal Criminal Justice Survey
Answer:
National Crime Victimization Survey

Question 4:
The "third degree" ended as a result of what U.S. Supreme Court decision? Brown v. Mississippi
Miranda v. Arizona
Carroll v. the United States
Terry v. Ohio
Answer:
Brown v. Mississippi

Question 5:
Evidence that may lead a reasonable person to believe that a crime has been committed and that a
certain person committed it" is the definition of _. reasonable suspicion beyond a reasonable doubt
probable cause likely evidence
Answer:
probable cause

Question 6:
The Miranda ruling set out certain guidelines that the police must follow during interrogation; however,
an exception to the Miranda warning allows questions to be asked _.

,of a person under the age of 21
regarding citizenship about discarded narcotics to ensure the immediate
safety of the public
Answer:
to ensure the immediate safety of the public

Question 7:
The U.S. Supreme Court has made a significant impact on the way police do their job through its policy
of _. probable cause
judicial review third-degree tactics
silver platter doctrine
Answer:
judicial review

Question 8:
Which of the following is not considered an actual search by the U.S. Supreme Court?
Border check Trained drug-dog sniff
Search after a hot pursuit Stop and frisk
Answer:
Trained drug-dog sniff

Question 9:
The Supreme Court ruled in Burdeau v. McDowell that apply/applies only to the actions of government
agents and not to those of private citizens or private security employees. county ordinances
the Bill of Rights
state statutes local ordinances
Answer:
the Bill of Rights

Question 10:
Which of the following has the Supreme Court not recognized as an exigent circumstance?
Preventing an escape
Preventing the destruction of evidence
Checking an identity Rendering immediate aid to a person in need of
assistance
Answer:
Checking an identity

Question 11:
This case allowed searches, also known as "pat-downs," during field interrogations.
Abel v. United States Chimel v. California United States v. Matlock Terry v. Ohio
Answer:
Terry v. Ohio

, Question 12:
This U.S. Supreme Court decision stated, "a compelled physical intrusion beneath (the) skin and into
(the) veins to obtain a sample of ... blood for use as evidence in a criminal investigation" was "an
invasion of bodily integrity."
United States v. Ash Winston v. Lee Stoval v. Denno
Missouri v. McNeely
Answer:
Missouri v. McNeely

Question 13:
This case applied the exclusionary rule to all state courts.
Wolf v. Colorado Mapp v. Ohio Rochin v. California
Weeks v. United States
Answer:
Mapp v. Ohio

Question 14:
Of all the FBI Index crimes, the one that occurs most each year is
.
Answer:
theft/larceny

Question 15:
felonious assault burglary
motor vehicle theft theft/larceny
Answer:
felonious assault burglary motor vehicle theft theft/larceny

Question 16:
A border search can be made without _. any articulable suspicion All of these choices.
a warrant
probable cause
Answer:
All of these choices.

Question 17:
The Miranda ruling set out certain guidelines that the police must follow during interrogation; however,
an exception to the Miranda warning allows questions to be asked _.
to ensure the immediate safety of the public
regarding citizenship
about discarded narcotics
of a person under the
age of 21
Answer:

Documentinformatie

Geüpload op
22 juni 2026
Aantal pagina's
19
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€11,60

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3,8
(160)
Verkocht
586
Volgers
188
Items
20922
Laatst verkocht
23 uur geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.


Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen