Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 16 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Cj 110 Exam Questions with Correct Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 16 pagina's

Cj 110 Exam Questions with Correct Answers

Voorbeeld van de inhoud

Cj 110 Exam Questions with Correct Answers

Question 1:
is a formal means of social control that involves the use of rules that are interpreted, and are
enforceable, by the courts of a political community.
Answer:
Criminal law
3 multiple choice options

Question 2:
A crime is a violation of the of a political jurisdiction.
Answer:
Penal Code
3 multiple choice options

Question 3:
Which of the following penal sanctions is used primarily to prevent undesired conduct and to provide
retribution?
Answer:
punishment
3 multiple choice options

Question 4:
The criminal law of the United States, for the most part, is derived from the laws of
Answer:
England
3 multiple choice options

Question 5:
In common law, the decision in a particular case becomes a potential basis, or , for deciding the
outcomes of similar cases in the future.
Answer:
precedent
3 multiple choice options
stare decisis ex post facto amicus curiae
animus possidend

Question 6:
The principle of using precedents to guide future decisions in court cases is called
.
Answer:
stare decisis
3 multiple choice options

,Question 7:
Image-based question

Answer:
Image-based question

Question 8:
Most of the procedural, or due process, rights given to criminal suspects or defendants in the United
States are found
in
Answer:
the Bill of Rights.
3 multiple choice options

Question 9:
Image-based question

Answer:
Image-based question

Question 10:
Which of the following Amendments extends the procedural safeguards of the Bill of Rights to people
charged with state crimes?
Answer:
Fourteenth
3 multiple choice options

Question 11:
The protects American citizens from "unreasonable searches and seizures."
Answer:
Fourth Amendment
3 multiple choice options

Question 12:
The guarantees the right to a speedy and public trial.
Answer:
Sixth Amendment
3 multiple choice options

Question 13:
The states that excessive bail shall not be required.
Answer:
Eighth Amendment

, 3 multiple choice options

Question 14:
Which of the following refers to explorations or inspections by law enforcement officers of homes,
premises, vehicles, or persons for the purpose of discovering evidence of crimes or persons who are
accused of crimes?
Answer:
searches
3 multiple choice options

Question 15:
A(n) is a written order from a court directing law enforcement officers to conduct a search or to arrest a
person.
Answer:
warrant
3 multiple choice options

Question 16:
In the 1969 case of Chimel v. California, the Supreme Court
Answer:
limited the scope of searches incident to an arrest.
3 multiple choice options

Question 17:
Under the Supreme Court's , a warrantless search not incident to an arrest may be justified in an
emergency situation.
Answer:
exigent circumstances doctrine
3 multiple choice options

Question 18:
An arrest warrant is issued only if substantial and trustworthy evidence
supports the conclusion that
Answer:
a violation of the law has been committed and the person to be arrested committed the violation.
3 multiple choice options

Question 19:
Image-based question

Answer:
Image-based question

Documentinformatie

Geüpload op
22 juni 2026
Aantal pagina's
16
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€10,71

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3,8
(160)
Verkocht
586
Volgers
188
Items
20922
Laatst verkocht
23 uur geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.


Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen