Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 14 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

CJ 110 Midterm Exam Questions with Correct Answers 100% Correct

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 14 pagina's

CJ 110 Midterm Exam Questions with Correct Answers 100% Correct

Voorbeeld van de inhoud

CJ 110 Midterm Exam Questions with Correct Answers 100% Correct

Question 1:
maintaining order and
protecting life and property
Answer:
sheehan and cordner state that the two primary goals and objectives of police departments are

Question 2:
True
Answer:
numerous academic studies have indicated that the nature of policing and the experiences officers go
through on the job cause the to band together into
their own subculture

Question 3:
False
Answer:
The police selection process is simple

Question 4:
Bureau of Alcohol, tobacco, firearms and
explosives
Answer:
Which is part of the department of justice?

Question 5:
False (
Answer:
A concept that suggest that the police are always
present or always seem to be present is known as deterrence

Question 6:
300%
Answer:
studies indicate that police officers are more likely to suffer from alcoholism than the average citizen

Question 7:
double marginality
Answer:
The simultaneous expectation by white officers that African American officers will give members of
their own race better treatment, but that African American officers will also receive hostility from the
African American community because they are perceived as traitors to their race is known as:

, Question 8:
False (California Highway Patrol)
Answer:
The largest state law enforcement agency is the Texas Highway Patrol

Question 9:
Homeland Security
Answer:
After 9/11, a new department was created by the government. This department is:

Question 10:
True
Answer:
The police have a subculture that is somewhat different from other occupations in society.

Question 11:
False
Answer:
According to the text, a vast majority of police departments administer polygraph examinations to
candidates for the police officer position.

Question 12:
police cadet
Answer:
Considered a "learning position" for potential police candidates while they are pursuing their
education:

Question 13:
the socialization process in the police academy, field training, and patrol experience
Answer:
The majority of recent studies have found that the police "working personality" comes from:

Question 14:
physical agility test
Answer:
Which of the following do some researchers still consider discriminatory to women?

Question 15:
1%
Answer:
Among local law enforcement agencies, as reported by the Bureau of Justice Statistics (BJS) in 2003, of
local departments required a four-year college degree.

Documentinformatie

Geüpload op
22 juni 2026
Aantal pagina's
14
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€9,81

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3,8
(160)
Verkocht
586
Volgers
188
Items
20922
Laatst verkocht
23 uur geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.


Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen