Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank - Fundamental Orthopedic Management for the Physical Therapist Assistant, 4th Edition (Manske, 2016), Chapter 1-29 | All Chapters

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
168
Cijfer
A+
Geüpload op
24-12-2025
Geschreven in
2025/2026

Test Bank - Fundamental Orthopedic Management for the Physical Therapist Assistant, 4th Edition (Manske, 2016), Chapter 1-29 | All Chapters Test Bank - Fundamental Orthopedic Management for the Physical Therapist Assistant, 4th Edition (Manske, 2016), Chapter 1-29 | All Chapters

Meer zien Lees minder
Instelling
Fundamental Orthopedic Management For The Physical
Vak
Fundamental Orthopedic Management for the Physical

Voorbeeld van de inhoud

FUNDAMENTAL ORTHOPEDIC MANAGEMENT for the Physical Therapist Assistan
k k k k k k k

t 4th edition by Robert C. Manske COMPLETE GUIGE 2025
k k k k k k k k k

,Chapter 01: Patient Supervision and Observation During Treatment
k k k k k k k




MULTIPLEkCHOICE

1. Whokiskresponsiblekforkcarryingkoutkprescribedkselectedkinterventions,kpatientksupervision,kdatakc
ollection,kandkappropriateksupervisionkofkakpatientkduringkphysicalktherapy?
a. Physicalktherapistk(PT)
b. Physicalktherapistkassistantk(PTA)
c. Nursingkassistant
d. Medicalkdoctor
ANS:k B
ThekPTAkiskresponsiblekforkcarryingkoutkprescribedkselectedkinterventions,kpatientksupervision,kda
takcollectionkskills,kandkappropriatekproblem-solvingkandkclinicalkdecisionkmaking.

REF:k P.k3

2. WhichkofkthekfollowingkiskNOTkakpurposekofkthekclinicalkpatientksupervisionkprocess?
a. Tokgatherkrelevantkinformationkandkdata
b. Tokestablishkandkenhancekrapport,ktrust,kandkconfidence
c. Tokprescribekinterventionskthekpatientkrequires
d. Tokassistkinkthekmanagementkofkthekpatient

ANS:k C
PTAskdoknotkprescribekinterventionskforkthekpatient.kThekPTAkobserves,kdocuments,kandkdiscusse
skpatientkobservationskwithkthekPT.

REF:k P.k4

3. Selectkthekopen-endedkquestion.
a. Whatkiskyourkpainklevelktodaykonkakscalekofk1-10?
b. Whenkdidkthekpainkbegin?
c. Tellkmekaboutkthektimekthatkyoukinjuredkknee.
d. Whenkdidkyouktakekyourklastkpainkmedication?
ANS:k C
Thekopen-endedkquestionkleadskthekpatientktoksaykmorekthankyeskorkno.kOpen-
endedkquestionskprovidekmuchkricherkdetailskaboutkthekincidentkorkexperience.

REF:k P.k6

4. WhichkofkthekfollowingkstatementskisktruekregardingkthekworkingkenvironmentkofkPTAs?
a. PTAskworkkinkisolationkwithktheirkpatientkassignments.
b. PTAskworkkwithkakteamkofkexpertskinkallkareaskofkakpatient’skcare.
c. PTAskworkkonlykwithkthekPTkinkprovidingktherapy.
d. PTAskarekthekmostkimportantkpeoplekonkthekrehabilitationkteamkwhenkprovidingkt
herapy.
ANS:k B

, ThekPTAkmustkbekawarekofkthekkeykmemberskofkthekrehabilitationkteam.kOccupationalktherapists
,kPTs,knurses,krespiratoryktherapists,kpsychologists,kandkaudiologistskarekonlykakfewkofkthekimport
antkmemberskofkthekrehabilitationkteam.kThekPTAkdoesknotkworkkinkisolation.

REF:k P.k4

5. Whichkofkthekfollowingkstatementskwouldkbekusedkinkakdiscussionkwithkakpatient?
a. Yourkbloodkpressurekisk150/90,kwhichkindicateskhypertensionkandkcouldkleadktokakc
erebralkvascularkaccidentkifkyoukdon’tktakekyourkmedications.
b. Yourkbloodkpressurekiskhigherkthanknormalktoday,k150/90.kDidkyouktakekyourkbloodkp
ressurekmedicationkthiskmorning?
c. Thekdoctorkprescribedkakbeta-
blockerkforkyoukakmonthkago.kHaskthatkbeenkhelpingkyourkbloodkpressure?
d. Thekcombinationkofkyourkcalcium-channelkblockerkandkbeta-
blockerkdoknotkseemktokbekcontrollingkyourkbloodkpressure.kLet’skcallkthekdoctor.
ANS:k B
ThekPTAkshouldklearnktokcommunicatekopenly,kfreely,kandkinkakprofessionalkmanner.kThekPTAkm
ustkemploykappropriatekandkprofessionalkmedicalkterminologykwithkprofessionalkpeople—
butkusekfamiliark(lay)ktermsktokdescribektheksamekconditionktokakpatientkorkakfamilykmember.
Avoidingkthekusekofkmedicalkjargonk(hypertension,kbeta-blocker,kcalcium-
channelkblocker)kwithkpatientskiskrequiredkbykPTAs.

REF:k P.k4

6. HowkcankakPTAkdemonstratekaccountabilitykinktheirkpractice?
a. Maintainktimelykdocumentationkaboutkpatientkinterventions.
b. Maintainkgoodkrapportkwithkpatients.
c. Continuektheirkeducationkpastktheirkinitialkdegree.
d. ReportkallkfindingsktoktheksupervisingkPTksokthatkmodificationskcankbekmadekinkr
esponsektokchangeskinkpatientkstatus.
ANS:k D
PTAskarekresponsiblekforkreportingkallkfindingsktoktheksupervisingkPTksokthatkmodificationskcankbek
madekinkaccordancekwithkchangeskinkpatientkstatus.

REF:k P.k6

7. Whichktypekofkquestioningkwouldkyoukusektokfindkfactskorkobtainkspecifickresponseskfromkakp
atientkaboutkankinjuryktokaklimbkorkjoint?
a. Open-endedkquestions
b. Closed-endedkquestions
c. Akpause
d. Neutralkphrase
ANS:k B
Figurek1-1.kClosed-
endedkquestionskarekusedktokfindkoutkspecifickdetails,kdirectkthekdiscussion,korkelicitkspecifickresp
onseskfromkthekpatient.

REF:k P.k8

8. Whichkofkthekfollowingkiskankexamplekofkpromptingkduringkakphysicalktherapyksession?

, a. “Whenkyoukwalkkupktheksteps,kwhichkfootkwillkyoukmovekfirst?”
b. “Allkright,knowkpickkupkyourkrightkfootkandkputkitkonktheknextkstep.”
c. Pointktokthekstepkandktouchkthekpatient’skrightkleg.
d. Observekthekbehaviorkofkthekpatientktokseekifktheykwillkliftkupkthekcorrectkfootkwhilek
walkingkupktheksteps.
ANS:k A
Promptingkakpatientktokperformkaktaskkcankbekviewedkaskthekpresentationkofkakquestion.kPrompting
kallowskpatientsktokdecipherkinformation,ksolvekproblems,kandkprovideksolutionsktokactivitiesktheyk

mustkovercomekduringkrecovery.kCueskarekdirections.

REF:k P.k9

9. Whokholdskthekultimatekresponsibilitykforkthekpatient’skphysicalktherapy?
a. PTA
b. Medicalkdoctor
c. Nurse
d. PT
ANS:k D
Tokminimizekthekconfusingkarraykofktreatmentkprotocols,kthekPTAkmustkeffectivelykandkefficientl
ykcommunicatekwithktheksupervisingkPTktokclarifykdifferenceskinkpatientkcare,kalwayskrememberin
gkthatkthekPTkhaskthekultimatekresponsibilitykforkthekinterventionskprovided.

REF:k P.k10

10. WhichkofkthekfollowingkactionskshouldkyouktakekifkyoukhavekakdisagreementkwithkthekPT?
a. RefusektokprovidekthektreatmentkorkinterventionkonkthekPT’skplankofkcare.
b. ChangekthektreatmentkforkthekdaykandkthenkreportktokthekPTkwhatkwaskdonekatktheke
ndkofkthekday.
c. Followkthekplankofkcareknokmatterkwhatkchangeskarekobservedkinkthekpatientkandkd
ocumentklater.
d. DiscusskyourkfindingskandkrationalekwithkthekPTktoklearnkandkprovidekbetterkcare.
ANS:k D
AkfullkunderstandingkofkthekrationalekandkpurposekofkPTkinterventionskallowskforkimprovedkdeliv
erykofkcarekandksafekandkeffectivekcare.kPTAskcannotkchangekthekplankofkcarekbykthemselves.

REF:k P.k10

11. WhatktypekofkbehaviorkiskthekPTAkusingkinkthekfollowingkexample?

ThekPTAkquicklykagreesktokthekpatient’skrequestktokslowkdownkandkstopkthektreatmentkforkthekday
kinsteadkofkdiscussingkthekpurposekandkbenefitskofkthektreatment.

a. Dominance
b. Submission
c. Hostility
d. Warmth
ANS:k B

Gekoppeld boek

Geschreven voor

Instelling
Fundamental Orthopedic Management for the Physical
Vak
Fundamental Orthopedic Management for the Physical

Documentinformatie

Geüpload op
24 december 2025
Aantal pagina's
168
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

€16,05
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Professionalachiever Oxford University
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
19
Lid sinds
8 maanden
Aantal volgers
3
Documenten
2005
Laatst verkocht
16 uur geleden

Stop guessing. Start dominating!! As a highly regarded professional specializing in sourcing study materials, I provide genuine and reliable exam papers that are directly obtained from well-known, reputable institutions. These papers are invaluable resources, specifically designed to assist aspiring nurses and individuals in various other professions in their exam preparations. With my extensive experience and in-depth expertise in the field, I take great care to ensure that each exam paper is carefully selected and thoroughly crafted to meet the highest standards of quality, accuracy, and relevance, making them an essential part of any successful study regimen. ✅ 100% Legitimate Resources (No leaks! Ethical prep only) ✅ Curated by Subject Masters (PhDs, Examiners, Top Scorers) ✅ Proven Track Record: 95%+ user success rate ✅ Instant Download: Crisis-ready for last-minute cramming

Lees meer Lees minder
3,0

3 beoordelingen

5
1
4
0
3
1
2
0
1
1

Recent door jou bekeken

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen