Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Henke's Med-Math Dosage calculation preparation & administration 9th edition.Questions and verified % answers.

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
58
Cijfer
A+
Geüpload op
24-01-2025
Geschreven in
2024/2025

Test Bank for Henke's Med-Math Dosage calculation preparation & administration 9th edition.Questions and verified % answers.

Instelling
Henke\\\'s Med-Maths Dosage Calaculation Preparation
Vak
Henke\\\'s Med-Maths Dosage calaculation preparation

Voorbeeld van de inhoud

lOMoARcPSD|301 380 4




Levohdocs

lOMoARcPSD|301 380 4




Henke's Med-Math Dosage Calculation Preparation & Administration 9th
Edition Test Bank

CHAPTER 1, Arithmetic Needed for Dosage

1. Reduce the following fraction to lowest terms.
54/81 =
ANS: 2/3
PTS: 1 MSC: Practice Problems
2. Reduce the following fraction to lowest terms.
105/135 =
ANS: 7/9
PTS: 1 MSC: Practice Problems
3. Reduce the following fraction to lowest terms.
39/65 =
ANS: 3/5
PTS: 1 MSC: Practice Problems
4. Change the following improper fraction to a whole or mixed number.
325/16 =
ANS: 20 5/16
PTS: 1 MSC: Practice Problems
geniusdoclib
5. Change the following improper fraction to a whole or mixed number.
1,500/100 =
ANS: 15
PTS: 1 MSC: Practice Problems
6. Change the following improper fraction to a whole or mixed number.
193/62 =
ANS: 3 7/62
PTS: 1 MSC: Practice Problems
7. Change the following mixed number to an improper fraction.
12 1/8 =
ANS: 97/8
PTS: 1 MSC: Practice Problems
8. Change the following mixed number to an improper fraction.
29 2/3 =
ANS: 89/3
PTS: 1 MSC: Practice Problems
9. Perform the indicated operation and reduce to lowest terms.
1/12 + 6/12 + 5/12 =
ANS: 1
PTS: 1 MSC: Practice Problems
10. Perform the indicated operation and reduce to lowest terms.
3/8 1/3 =

, lOMoARcPSD|301 380 4




Levohdocs


ANS: 1/24
PTS: 1 MSC: Practice Problems
11. Perform the indicated operation and reduce to lowest terms.
4/5 5/16 =
ANS: 1/4
PTS: 1 MSC: Practice Problems
12. Perform the indicated operation and reduce to lowest terms.
1/12 1/15 =
ANS: 1/180
PTS: 1 MSC: Practice Problems
13. Perform the indicated operation and reduce to lowest terms.
3/5 5 =
ANS: 3/25
PTS: 1 MSC: Practice Problems
14. Perform the indicated operation and reduce to lowest terms.
1/100 1/200 =
ANS: 2
PTS: 1 MSC: Practice Problems
15. Indicate which fraction is the largest.
1/100, 1/150, 1/200:
ANS: 1/100
geniusdoclib
PTS: 1 MSC: Practice Problems
16. Arrange the following fractions from smallest to largest.
1/6, 1/5, 1/8, 1/4, 1/3:
ANS: 1/8, 1/6, 1/5, 1/4, 1/3
PTS: 1 MSC: Practice Problems
17. Perform the indicated operation with fractions. Reduce to lowest terms as indicated.
1/5 + 1/2 + 1/4 =
ANS: 19/20
PTS: 1 MSC: Practice Problems
18. Perform the indicated operation with fractions. Reduce to lowest terms as indicated.
16 5/6 14 3/8 =
ANS: 2 11/24
PTS: 1 MSC: Practice Problems
19. Perform the indicated operation with fractions. Reduce to lowest terms as indicated.
6 10/12 15/3 =
ANS: 34 1/6
PTS: 1 MSC: Practice Problems
20. Perform the indicated operation with fractions. Reduce to lowest terms as indicated.
56 9/20 =
ANS: 124 4/9
PTS: 1 MSC: Practice Problems
21. Indicate the largest number in the following set.

, lOMoARcPSD|301 380 4




Levohdocs


5/6, 5/8:
ANS: 5/6
PTS: 1 MSC: Practice Problems
22. Indicate the largest number in the following set.
1/30, 1/4, 1/150:
ANS: 1/4
PTS: 1 MSC: Practice Problems
23. Reduce the following fraction to lowest terms.
34/102 =
ANS: 1/3
PTS: 1 MSC: Practice Problems
24. Reduce the following fraction to lowest terms.
60/1200 =
ANS: 1/20
PTS: 1 MSC: Practice Problems
25. Express the following improper fraction as a mixed number. Reduce to lowest terms.
24/18 =
ANS: 1 1/3
PTS: 1 MSC: Practice Problems
26. Express the following improper fraction as a mixed number. Reduce to lowest terms.
15/13 =
geniusdoclib
ANS: 1 2/13
PTS: 1 MSC: Practice Problems
27. Change the following mixed number to an improper fraction.
9 1/9 =
ANS: 82/9
PTS: 1 MSC: Practice Problems
28. Change the following mixed number to an improper fraction.
6 7/10 =
ANS: 67/10
PTS: 1 MSC: Practice Problems
29. Perform the indicated operation with fractions. Reduce to lowest terms as indicated.
6 5/16 + 5 3/16 =
ANS: 11 1/2
PTS: 1 MSC: Practice Problems
30. Perform the indicated operation with fractions. Reduce to lowest terms as indicated.
4 3/10 + 2 2/10 =
ANS: 6 1/2
PTS: 1 MSC: Practice Problems
31. Perform the indicated operation with fractions. Reduce to lowest terms as indicated.
3 1/5 + 3 2/3 + 2 1/2=
ANS: 12 11/30
PTS: 1 MSC: Practice Problems

, lOMoARcPSD|301 380 4




Levohdocs


32. Perform the indicated operation with fractions. Reduce to lowest terms as indicated.
1 2/4 + 3 1/3 =
ANS: 4 5/6
PTS: 1 MSC: Practice Problems
33. Perform the indicated operation with fractions. Reduce to lowest terms as indicated.
15/21 10/21 =
ANS: 5/21
PTS: 1 MSC: Practice Problems
34. Perform the indicated operation with fractions. Reduce to lowest terms as indicated.
8/16 1/4 =
ANS: 1/4
PTS: 1 MSC: Practice Problems
35. Perform the indicated operation with fractions. Reduce to lowest terms as indicated.
14 5/9 =
ANS: 13 4/9
PTS: 1 MSC: Practice Problems
36. Perform the indicated operation with fractions. Reduce to lowest terms as indicated.
6 1/4 2 5/8 =
ANS: 3 5/8
PTS: 1 MSC: Practice Problems
37. Perform the indicated operation with fractions. Reduce to lowest terms as indicated.
geniusdoclib
5 1/3 1 7/12 =
ANS: 3 3/4
PTS: 1 MSC: Practice Problems
38. A client received 2 1/2 ounces (oz) of medication at breakfast and 2 1/3 oz at lunch. How
many oz of medication has the client received?
ANS: 4 5/6 oz
PTS: 1 MSC: Practice Problems
39. A client weighed 147 1/2 pounds (lb), lost 6 3/4 lb due to illness. How many pounds does the
client now weigh?
ANS: 140 3/4 lb
PTS: 1 MSC: Practice Problems
40. A client drank 2/3 of a 12 ounce (oz) can of seltzer water. How many ounces of seltzer water
did the client drink?
ANS: 8 oz
PTS: 1 MSC: Practice Problems
41. A client is supposed to drink a 10 ounce (oz) bottle of magnesium citrate before an X-ray
study. The client was able to drink 4 oz. How much of the magnesium citrate remains? (Express
answer as a fraction reduced to lowest terms.)
ANS: 2/5 bottle
PTS: 1 MSC: Practice Problems
42. The nurse is instructed to give a client 2/3 of a cup of solution. If 1 cup = 240 milliliters
(mL), how many mL should the nurse administer?

Gekoppeld boek

Geschreven voor

Instelling
Henke\\\'s Med-Maths Dosage calaculation preparation
Vak
Henke\\\'s Med-Maths Dosage calaculation preparation

Documentinformatie

Geüpload op
24 januari 2025
Aantal pagina's
58
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

€12,16
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
GENIUSDOC Chamberlain College Nursing
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
153
Lid sinds
1 jaar
Aantal volgers
2
Documenten
753
Laatst verkocht
1 week geleden
GENIUSDOC Test Banks & Practice Exams Graded A+

Looking for relevant and up-to-date study materials to help you ace your exams? GENIUSDOC has got you covered! We offer a wide range of study resources, including test banks, exams, study notes, and more, to help prepare for your exams and achieve your academic goals. The place to find the best study materials for various subjects. All the materials posted are A+ Graded. Please rate and write a review after using my materials. Your reviews will motivate me to add more materials. Thank you very much!

Lees meer Lees minder
3,4

23 beoordelingen

5
8
4
2
3
7
2
4
1
2

Recent door jou bekeken

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen