Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Accounting Information Systems 9th Edition (James A. Hall) – Comprehensive Study Notes & Revision Guide (All Chapters)

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
346
Cijfer
A+
Geüpload op
10-06-2026
Geschreven in
2025/2026

This comprehensive revision guide for Accounting Information Systems (9th Edition) by James A. Hall provides clear, structured study notes designed to simplify complex AIS concepts and improve exam preparation. It covers key topics including transaction processing systems, internal controls, accounting cycles, IT governance, auditing systems, and information security. The material is organized to support quick revision and deeper understanding of core AIS principles. Ideal for accounting students, AIS learners, and anyone preparing for exams or coursework in accounting information systems.

Meer zien Lees minder
Instelling
Accounting Information Systems 9th Edition By Jame
Vak
Accounting Information Systems 9th Edition by Jame

Voorbeeld van de inhoud

ACCOUNTING INFORMATION SYSTEMS 9TH EDITION BY JAMES A. HALL
e e e e e e e e




TESTBANK(ALLCHAPTERS)|VERIFIEDQUESTIONS& ANSWERS|
e e e e e e e e e e




2026–2027EXAMPREPSTUDYGUIDE|A+GRADE RESOURCE
e e e e e e e e e




All chapters covered
e e

, AccountingInformationSystems9e JamesA.Hall(TestBankAll
l l l l l l l l l




Chapters, 100% Original Verified, A+ Grade)
e l l l l l l




Chapter1—TheInformationSystem:AnAccountant’sPerspective


TRUE/FALSE

1. Informationis abusinessresource.
l l




ANS:Te PTS: 1

2. IToutsourcingislocation-independent computing. l




ANS:Fe PTS: 1

3. Transactionprocessing systems convertnon-financialtransactionsintofinancialtransactions.
l l




ANS:Fe PTS: 1

4. Informationlackingreliabilitymaystillhavevalue.
l l




ANS:Fe PTS: 1

5. AbalancesheetpreparedinconformitywithGAAPisan exampleofdiscretionaryreporting.
l




ANS:Fe PTS: 1

6. TheManagementReportingSystemprovidestheinternalfinancialinformationneededtomanagea l e




business.
e




ANS:Te PTS: 1

7. MostoftheinputstotheGeneral LedgerSystemcomefromtheFinancialReportingSystem.
e




ANS:Fe PTS: 1

8. Whenpreparingdiscretionaryreports,organizationscanchoosewhatinformationto reportand howto l l l e




presentit.
e e




ANS:Te PTS: 1

9. Retrievalisthetaskofpermanentlyremovingobsoleteorredundantrecordsfromthedatabase.
l




ANS:Fe PTS: 1

10. Systemsdevelopmentrepresents80to90percentofthetotalcostofa computersystem. l




ANS:Fe PTS: 1

11. Thedatabaseadministratorisresponsibleforthesecurityandintegrityofthedatabase.

ANS:Te PTS: 1

, AccountingInformation Systems, 9e– Test Bank, Chapter 1
e e e e e e e e




12. Customsoftwareiscompletelyfinished,tested,andreadyforimplementation.

ANS:F e PTS: 1

13. Theinternalauditorrepresents theinterestsofthird-partyoutsiders.
l




ANS:F e PTS: 1

14. InformationTechnology(IT)auditscanbeperformedbybothinternalandexternalauditors. l l




ANS:T e PTS: 1

15. Customsoftwareisthemost affordablesystemsdevelopment option.
l l l




ANS:F e PTS: 1

16. Adatabaseisa collectionofinterconnected computersand communicationsdevicesthatallowsusersto
l l l e




communicate,accessdataandapplications,andshareinformationandresources.
e e e




ANS:F e PTS: 1

17. Systemsmaintenanceconsumesthemajorityofasystem’s totalcosts.
l l l




ANS:T e PTS: 1

18. CloudcomputingisapracticeinwhichtheorganizationsellsitsITresourcestoathird-partyoutsourcing e




vendorthenleasesback IT servicesfromthevendorforacontractperiod.
e l e




ANS:F e PTS: 1

19. Apotentialbenefitofcloudcomputingis thattheclient firmdoesnotneedtoknowwhereitsdataarebring
e l e l




processed.
e




ANS:F e PTS: 1

20. Oneofthegreatestdisadvantagesofdatabasesystemsisthatalldataisalwaysavailabletoall users. e




ANS:F e PTS: 1

21. UnderSOXlegislationpublicaccounting firmsareno longerallowedtoprovideconsultingservicestoaudit
e l l l




clients.
e




ANS:T e PTS: 1

22. Onememberofacompany’s auditcommitteemust beanindependentCPA.
l l l




ANS:F e PTS: 1 e e

, AccountingInformation Systems, 9e– Test Bank, Chapter 1
e e e e e e e e




MULTIPLECHOICE

1. Which ofthefollowingisnotabusinessresource?
l




a. rawmaterial
b. labor
c. information
d. allarebusinessresources
ANS:D e PTS: 1
e e




2. Whichlevelofmanagementisresponsibleforshort-termplanningandcoordinationofactivities
enecessarytoaccomplishorganizationalobjectives?
a. operationsmanagement
b. middle management
l




c. topmanagement
d. linemanagement
ANS:B e PTS: 1

3. Whichlevelofmanagementisresponsibleforcontrollingday-to-dayoperations?
a. topmanagement
b. middle management
l




c. operationsmanagement
d. executivemanagement
ANS:C e PTS: 1
e e




4. Location-independent computinginwhichshareddatacenters deliverhostedITservicesovertheInternet.
l l l




a. IToutsourcing
b. Networkadministration
l




c. Cloudcomputing
d. Customsoftware
ANS:C e PTS: 1

5. Thevalueofinformationforusersisdeterminedbyallofthefollowingbut
a. reliability
b. relevance
c. convenience
d. completeness
ANS:C e PTS: 1

6. Anexampleofa nonfinancialtransactionis
l l




a. saleofproducts
b. cashdisbursement
c. logofcustomercalls
d. purchaseofinventory
ANS:C e PTS: 1

Gekoppeld boek

Geschreven voor

Instelling
Accounting Information Systems 9th Edition by Jame
Vak
Accounting Information Systems 9th Edition by Jame

Documentinformatie

Geüpload op
10 juni 2026
Aantal pagina's
346
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

€17,56
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper
Seller avatar
NursingAssistant

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
NursingAssistant University Of California - Los Angeles (UCLA)
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
1
Lid sinds
8 maanden
Aantal volgers
0
Documenten
859
Laatst verkocht
3 maanden geleden
REALITIEXAMS STORE (CALIBRE)

Nursing Being my main profession line, My mission is to be your LIGHT in the dark. If you\'re worried or having trouble in nursing school, I really want my notes to be your guide! I know they have helped countless others get through and that\'s all I want for YOU! I have essential guides that are A+ graded, I am a very friendly person feel free to inbox me......

0,0

0 beoordelingen

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Recent door jou bekeken

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen