Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank - for Clinical Immunology and Serology A Laboratory Perspective Fourth Edition by Christine Dorresteyn Stevens, All Chapters | Complete Guide A+

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
159
Cijfer
A+
Geüpload op
22-05-2026
Geschreven in
2025/2026

Test Bank - for Clinical Immunology and Serology A Laboratory Perspective Fourth Edition by Christine Dorresteyn Stevens, All Chapters | Complete Guide A+ Test Bank - for Clinical Immunology and Serology A Laboratory Perspective Fourth Edition by Christine Dorresteyn Stevens, All Chapters | Complete Guide A+

Meer zien Lees minder
Instelling
Clinical Immunology And Serology A Laboratory..4e
Vak
Clinical Immunology and Serology A Laboratory..4e

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK FOR CLINICAL IMMUNOLOGY AND SEROLOGY A
cc cc cc cc cc cc cc cc




LABORATORYPERSPECTIVE,4THEDITION,CHRISTINEDORRESTEYN
cc c c c c c cc




STEVENS, LINDA E. MILLER c cc cc cc c c




COMPLETECHAPTERS c




Chapter 1. Introduction to Immunity and the Immune System
cc cc c cc cc cc cc cc




Multiple Choice cc




1. Eosinophils are involved in the immune response against:
cc cc c cc cc cc cc




A. viruses.
B. intracellular bacteria. c




C. parasites that cannot be phagocytized.cc cc cc cc




D. extracellular bacteria. c




ANS: C cc




2. Which of the following are components of both innate and adaptive immune responses?
cc cc cc c cc cc cc cc cc cc cc cc




A. Immunoglobulins
B. T helper cells
cc cc




C. Macrophages
D. Bcells
c




ANS: C
cc cc




3. The process by which leukocytes are attracted to a specific area by chemical messengers is called:
cc cc c cc cc cc cc cc cc cc cc c cc cc cc




A. diapedesis.
B. degranulation.
C. chemotaxis.
D. opsonization.

ANS: C cc




4. Which of the following is a characteristic of natural killer cells?
cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc




A. They mature in the thymus.
cc cc cc cc




B. They are smaller than B and T cells.
cc cc cc cc cc cc cc




C. They are a type of lymphocyte.
cc cc cc cc cc




D. They are part of the adaptive immune system.
cc cc cc cc cc cc cc




ANS: C cc

,5. Which of the following best describes diapedesis?
cc cc cc c cc cc




A. Movement toward increasing concentrations of a cytokine
cc cc c cc cc cc




B. Attachment of immunoglobulin to target cells
cc cc c c cc

,C. Movement through blood vessel walls as cells exit the circulation
cc cc cc cc cc cc cc cc cc




D. Engulfmentof target cells c c c




cc ANS: C cc




6. The most effective phagocytic and antigen-presenting cell is the:
cc cc cc cc cc c cc cc




A. neutrophil.
B. monocyte.
C. dendritic cell. cc




D. macrophage.

ANS: C cc




7. Which of the following is characteristic of natural immunity?
cc cc cc c cc cc cc cc




A. It involves memory.
cc cc




B. T lymphocytes play a major role.
cc cc cc cc cc




C. It involves specificity.
cc cc




D. Mechanisms are always present and fully functional. cc cc cc cc cc cc




ANS: D cc




8. All of the following cells are considered part of natural immunity EXCEPT:
cc cc cc c cc cc cc cc cc cc c




A. eosinophils.
B. B lymphocytes.
cc




C. monocytes.
D. neutrophils.

ANS: B cc




9. Where does the specific immune response to a foreign antigen mainly occur?
cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc




A. Lymph nodes cc




B. Blood
C. Bone marrow cc




D. Skin

ANS:A
cc cc




10. Which white cell in the peripheral blood migrates into tissue to become a macrophage?
cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc




A. Eosinophil
B. Basophil
C. Neutrophil

, D. Monocyte

ANS: D
cc cc




11. A white blood cell that is 16 to 18 micrometers in diameter, has a horseshoe-shaped nucleus, and is
cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc




capable of phagocytosis is a:
cc cc cc cc cc




A. neutrophil.
B. eosinophil.
C. basophil.
D. monocyte.

ANS: D cc




12. Pasteur's discovery that older bacterial cultures would not cause disease in chickens but would protect
cc c cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc




them from subsequent infection with more virulent strains is an example of:
cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc




A. attenuated vaccine. cc




B. natural immunity. cc




C. passive immunity. cc




D. cross-immunity.

ANS: A cc




13. Antibodies are secreted by: cc c cc




A. plasma cells. cc




B. B cells.
cc




C. T cells.
cc




D. dendritic cells. cc




ANS: A cc




14. Which of thefollowing is characteristic of mucosal-associated lymphoid tissue?
cc cc c c cc c cc cc cc




A. It is one of the primary lymphoid organs.
cc cc cc cc cc cc cc




B. It clears pathogens from the bloodstream.
cc cc cc c cc




C. It includes the tonsils and the appendix.
cc cc cc cc cc cc




D. It includes the liver and spleen.
cc cc cc cc cc




ANS: C cc




15. Acquired (adaptive) immunitycan be characterized as: c cc c cc cc cc




A. nonspecifically activated. cc




B. immediately responsive. cc

Gekoppeld boek

Geschreven voor

Instelling
Clinical Immunology and Serology A Laboratory..4e
Vak
Clinical Immunology and Serology A Laboratory..4e

Documentinformatie

Geüpload op
22 mei 2026
Aantal pagina's
159
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

€20,29
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
HAVENSTUVIA Chamberlain College Of Nursing
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
15
Lid sinds
4 jaar
Aantal volgers
7
Documenten
245
Laatst verkocht
1 maand geleden
HAVENS STORES

Having problems with assignments? Tough exams? Am an online tutor dealing with major courses in psychology, Nursing, Mathematics . I provide valid study resources in the form of study notes and exam reviews that guarantee excellent grades in your exams and assignments.

3,0

2 beoordelingen

5
0
4
0
3
2
2
0
1
0

Recent door jou bekeken

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen