Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank - for Clinical Immunology and Serology A Laboratory Perspective Fourth Edition by Christine Dorresteyn Stevens, All Chapters | Complete Guide A+

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
159
Cijfer
A+
Geüpload op
21-05-2026
Geschreven in
2025/2026

Test Bank - for Clinical Immunology and Serology A Laboratory Perspective Fourth Edition by Christine Dorresteyn Stevens, All Chapters | Complete Guide A+ Test Bank - for Clinical Immunology and Serology A Laboratory Perspective Fourth Edition by Christine Dorresteyn Stevens, All Chapters | Complete Guide A+ Test Bank - for Clinical Immunology and Serology A Laboratory Perspective Fourth Edition by Christine Dorresteyn Stevens, All Chapters | Complete Guide A+

Meer zien Lees minder
Instelling
Clinical Immunology And Serology A Laboratory..4e
Vak
Clinical Immunology and Serology A Laboratory..4e

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK FOR CLINICAL IMMUNOLOGY AND SEROLOGY A ry ry ry ry ry ry ry ry




LABORATORYPERSPECTIVE,4THEDITION,CHRISTINEDORRESTEYN
ry ry ry ry ry ry ry




STEVENS, LINDA E. MILLER ry ry ry ry r y




COMPLETECHAPTERS ry




Chapter1.Introductionto ImmunityandtheImmune System
ry ry ry ry ry ry ry ry




MultipleChoice ry




1. Eosinophilsareinvolvedintheimmuneresponseagainst: ry ry ry ry ry ry ry




A. viruses.
B. intracellularbacteria. ry




C. parasitesthat cannot bephagocytized. ry ry ry ry




D. extracellularbacteria. ry




ANS:C ry




2. Whichofthefollowingarecomponentsofbothinnateandadaptiveimmune responses?
ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry




A. Immunoglobulins
B. Thelper cells
ry ry




C. Macrophages
D. Bcells ry




ANS: C
ry ry




3. Theprocess bywhichleukocytes areattracted toaspecific areabychemical messengers is called:
ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry




A. diapedesis.
B. degranulation.
C. chemotaxis.
D. opsonization.

ANS:C ry




4. Whichofthefollowingisacharacteristicofnaturalkiller cells?
ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry




A. Theymature inthe thymus. ry ry ry ry




B. Theyare smaller than Band T cells.
ry ry ry ry ry ry ry




C. Theyare atype of lymphocyte.
ry ry ry ry ry




D. Theyare partoftheadaptive immune system.
ry ry ry ry ry ry ry




ANS:C ry

,5. Whichofthefollowingbestdescribesdiapedesis?
ry ry ry ry ry ry




A. Movementtowardincreasingconcentrationsofacytokine
ry ry ry ry ry ry




B. Attachmentofimmunoglobulintotargetcells
ry ry ry ry ry

,C. Movementthroughbloodvessel walls ascells exitthecirculation ry ry ry ry ry ry ry ry ry




D. Engulfmentoftargetcells ry ry ry




ry ANS: C ry




6. Themost effectivephagocyticandantigen-presentingcellisthe:
ry ry ry ry ry ry ry ry




A. neutrophil.
B. monocyte.
C. dendriticcell. ry




D. macrophage.

ANS:C ry




7. Whichofthefollowingischaracteristicofnaturalimmunity?
ry ry ry ry ry ry ry ry




A. Itinvolvesmemory.
ry ry




B. Tlymphocytes playa major role.
ry ry ry ry ry




C. Itinvolvesspecificity.
ry ry




D. Mechanisms arealways presentandfullyfunctional. ry ry ry ry ry ry




ANS:D ry




8. Allofthefollowingcellsareconsidered partofnaturalimmunityEXCEPT:
ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry




A. eosinophils.
B. B lymphocytes.
ry




C. monocytes.
D. neutrophils.

ANS:B ry




9. Wheredoesthespecificimmuneresponsetoaforeignantigenmainlyoccur?
ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry




A. Lymphnodes ry




B. Blood
C. Bone marrow ry




D. Skin

ANS:A
ry ry




10. Whichwhitecellintheperipheral bloodmigrates intotissuetobecome a macrophage?
ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry




A. Eosinophil
B. Basophil
C. Neutrophil

, D. Monocyte

ANS: D
ry ry




11. Awhite blood cell that is 16 to 18 micrometersindiameter,hasa horseshoe-shaped nucleus, andis capable
ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry




of phagocytosis is a:
ry ry ry ry




A. neutrophil.
B. eosinophil.
C. basophil.
D. monocyte.

ANS:D ry




12. Pasteur's discoverythat older bacterialcultures wouldnot causediseaseinchickens but wouldprotect them
ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry




from subsequent infection with more virulent strains is an example of:
ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry ry




A. attenuated vaccine. ry




B. natural immunity. ry




C. passiveimmunity. ry




D. cross-immunity.

ANS:A ry




13. Antibodiesaresecretedby: ry ry ry




A. plasmacells. ry




B. B cells. ry




C. T cells.ry




D. dendriticcells. ry




ANS:A ry




14. Whichofthefollowingischaracteristicofmucosal-associatedlymphoidtissue?
ry ry ry ry ry ry ry ry ry




A. It is oneoftheprimarylymphoid organs.
ry ry ry ry ry ry ry




B. Itclearspathogens fromthebloodstream.
ry ry ry ry ry




C. It includesthetonsilsandthe appendix.
ry ry ry ry ry ry




D. It includestheliver andspleen.
ry ry ry ry ry




ANS:C ry




15. Acquired(adaptive)immunitycanbecharacterized as: ry ry ry ry ry ry




A. nonspecifically activated. r y




B. immediately responsive. ry

Gekoppeld boek

Geschreven voor

Instelling
Clinical Immunology and Serology A Laboratory..4e
Vak
Clinical Immunology and Serology A Laboratory..4e

Documentinformatie

Geüpload op
21 mei 2026
Aantal pagina's
159
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

€18,48
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
TestBankPrep Strayer University
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
54
Lid sinds
1 jaar
Aantal volgers
5
Documenten
1227
Laatst verkocht
1 week geleden
TestBankPrep Stores.

4,9

296 beoordelingen

5
285
4
2
3
2
2
0
1
7

Recent door jou bekeken

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen