Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank - Structure and Function of the Body, 17th Edition (Patton, 2026), Chapter 1-22 | All Chapters

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
537
Cijfer
A+
Geüpload op
14-04-2026
Geschreven in
2025/2026

Test Bank - Structure and Function of the Body, 17th Edition (Patton, 2026), Chapter 1-22 | All Chapters

Instelling
Structure And Function Of The Body, 17th EditionL
Vak
Structure and Function of the Body, 17th EditionL

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK FOR STRUCTURE AND FUNCTION OF
THE BODY 17TH EDITION PATTON LATEST
VERSION 2026

,Table Of Contents
1. Introduction To The Body
2. Chemistry Of Life
3. Cells
4. Tissues
5. Organ Systems
6. Skin And Membranes
7. Skeletal System
8. Muscular System
9. Nervous System
10. Senses
11. Endocrine System
12. Blood
13. Cardiovascular System
14. Lymphatic System And Immunity
15. Respiratory System
16. Digestive System
17. Nutrition And Metabolism
18. Urinary System
19. Fluid And Electrolyte Balance
20. Acid-Base Balance
21. Reproductive Systems
22. Growth, Development, And Aging

,Thibodeau & patton: structure & function of the body, 17th edition
Chapter 01: introduction to the body

Multiple choice

1. The word derived from two word parts that mean ―cutting apartǁ is
a. Physiology
b. Homeostasis
c. Anatomy
d. Dissection
ANS: c Dif: memorization Ref: P. 3
Obj: 1 Top: introduction

2. The study of how the body functions is called
a. Physiology
b. Homeostasis
c. Anatomy
d. Dissection
ANS: a Dif: memorization Ref: P. 3
Obj: 1 Top: introduction

3. The correct sequence of the level of organization is
a. Cellular, chemical, tissue, organ
b. Chemical, cellular, tissue, organ
c. Chemical, cellular, organ, tissue
d. Chemical, tissue, cellular, organ
ANS: b Dif: memorization Ref: P. 5
Obj: 3 Top: structural levels of organization

4. The smallest living unit of structure is considered to be at the
a. Chemical level
b. Cellular level
c. Organ level
d. Tissue level
ANS: b dif: memorization ref: p. 6
obj: 3 top: structural levels of organization

5. The reference position for all body directional terms is the
a. Anatomical position
b. Prone position
c. Supine position
d. Sitting position
ANS: a dif: memorization ref: pp. 6-7
obj: 4 top: anatomical position

, 6. The relationship between the knee and the ankle can be described as
a. The knee is inferior to the ankle
b. The knee is distal to the ankle
c. The knee is proximal to the ankle
d. Both a and b above

ANS: c dif: application ref: pp. 7-8 obj: 5
top: anatomical directions

7. The relationship between the heart and the lungs can be described as
a. The heart is distal to the lungs
b. The heart is medial to the lungs
c. The heart is lateral to the lungs
d. Both a and c above

ANS: b dif: application ref: p. 7 obj: 5
top: anatomical directions

8. The term most opposite proximal is
a. Medial
b. Superior
c. Anterior
d. Distal

ANS: d dif: memorization ref: p. 7
obj: 5 top: anatomical directions

9. Because humans walk in an upright position, the two terms that can be used
interchangeably are
a. Posterior and ventral
b. Posterior and inferior
c. Posterior and superficial
d. Posterior and dorsal

ANS: d dif: memorization ref: p. 7
obj: 5 top: anatomical directions

10. The term most opposite medial is
a. Dorsal
b. Lateral
c. Superficial
d. None of the above

ANS: b dif: memorization ref: p. 7
obj: 5 top: anatomical directions

11. The relationship between the skin and the muscles can be described as
a. The skin is superficial to the muscle
b. The muscle is superficial to the skin
c. The muscle is deep to the skin
d. Both a and c above

ANS: d dif: memorization ref: p. 7
obj: 3 top: anatomical directions

12. A cut dividing the body into anterior and posterior portions is called a

Gekoppeld boek

Geschreven voor

Instelling
Structure and Function of the Body, 17th EditionL
Vak
Structure and Function of the Body, 17th EditionL

Documentinformatie

Geüpload op
14 april 2026
Aantal pagina's
537
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

€12,61
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
bestsolutions1 Chamberlain College Nursing
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
89
Lid sinds
1 jaar
Aantal volgers
0
Documenten
1011
Laatst verkocht
6 dagen geleden
NURSING, ECONOMICS, MATHEMATICS, BIOLOGY, AND HISTORY MATERIALS BEST TUTORING, HOMEWORK HELP, EXAMS, TESTS, AND STUDY GUIDE MATERIALS WITH GUARANTEED A+ I am a dedicated medical practitioner with diverse knowledge in matters

NURSING, ECONOMICS, MATHEMATICS, BIOLOGY, AND HISTORY MATERIALS BEST TUTORING, HOMEWORK HELP, EXAMS, TESTS, AND STUDY GUIDE MATERIALS WITH GUARANTEED A+ I am a dedicated medical practitioner with diverse knowledge in matters

4,0

5 beoordelingen

5
2
4
2
3
0
2
1
1
0

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen