Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank - Quick and Easy Medical Terminology, 9th Edition (Leonard, 2024), Chapter 1-15 | All Chapters

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
196
Cijfer
A+
Geüpload op
05-03-2026
Geschreven in
2025/2026

Test Bank - Quick and Easy Medical Terminology, 9th Edition (Leonard, 2024), Chapter 1-15 | All Chapters

Instelling
NURSING21
Vak
NURSING21

Voorbeeld van de inhoud

Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study Material




TEST BANK FOR QUICK AND
EASY MEDICAL
TERMINOLOGY 9TH EDITION
BY LEONARD

, Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study Material



TABLE OF CONTENTS
PART ONE: THE BASICS
1. SIMPLIFIED MEDICAL LANGUAGE
2. SUFFIXES AND COMBINING FORMS MADE EASY
3. ESSENTIAL PREFIXES AND MORE
4. DIAGNOSTIC PROCEDURES AND THERAPEUTIC
INTERVENTIONS
5. THE BODY AS A WHOLE

PART TWO: BODY SYSTEMS
6. MUSCULOSKELETAL SYSTEM
7. CIRCULATORY SYSTEM
8. RESPIRATORY SYSTEM
9. DIGESTIVE SYSTEM
10. URINARY SYSTEM
11. REPRODUCTIVE SYSTEM
12. INTEGUMENTARY SYSTEM
13. NERVOUS SYSTEM AND PSYCHOLOGIC DISORDERS
14. SPECIAL SENSORY ORGANS OF THE PERIPHERAL NERVOUS
SYSTEM
15. ENDOCRINE SYSTEM

, Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study Material


chapter 01: simplified medical language

multiple choice

1. the main body of a word is called a:
a. suffix.
b. word root.
c. combining vowel.
d. combining form.
ANS: b ref: p. 2 top: word roots and combining forms

2. latin roots are used to write words naming and describing:
a. diseases.
b. conditions.
c. diagnosis.
d. structures of the body.
ANS: d ref: p. 3 top: word roots and combining forms

3. when written alone, a prefix is usually followed by this to indicate that another word follows the prefix to
suffix.
b. comma.
c. hyphen.
d. word root.
ANS: c ref: p. 4 top: prefixes and suffixes

4. a combining vowel is used:
a. when the suffix that follows begins with a consonant.
b. when the suffix that follows begins with a consonant.
c. when there is no prefix.
d. when there is a prefix.
ANS: a ref: p. 5 top: combining word parts to write terms

5. which word root is greek for “stone”?
a. psyche
b. lithos
c. oris
d. cauda
ANS: b ref: p. 2 top: word roots and combining forms

6. the punctuation mark that designates a combining form is a:
a. comma.
b. parenthesis.
c. diagonal slash.
d. semicolon.
ANS: c ref: p. 3 top: word roots and combining forms

7. the most frequently used combining vowel is:
a. o.
b. a.
c. i.
d. e.
downloaded by: sophiie |
ANS: a ref: p. 3 topd:i sct riboumtiobnino if nt hgis w
d oocurdmepnat ri ts
s illteogaw
l rite terms

, Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study Material


a. word root
b. prefix
c. combining vowel
d. suffix
ANS: d ref: p. 4 top: prefixes and suffixes

11. learning the meanings of word parts:
a. is not important as long as every word is memorized.
b. is one of the most difficult tasks to master in health care.
c. should be done only if time allows.
d. eliminates the necessity of memorizing each new word encountered.
ANS: d ref: p. 5 top: word parts

12. borrowing of medical words from latin or green began around the year:
a. 1500.
b. 1700.
c. 1800.
d. 1900.
ANS: a ref: p. 1 top: simplifying medical terms

13. latin and green combined are the origin of what percentage of medical terms?
a. 40 %
b. 50 %
c. 70 %
d. 90 %
ANS: d ref: p. 1 top: simplifying medical terms

14. the suffix “-itis” meANS:
a. excision.
b. inflammation.
c. reverse.
d. repair.
ANS: b ref: p. 2 top: prefixes and suffixes

15. a compound word is a word in which two of what are combined?
a. suffixes
b. prefixes
c. combining vowels
d. word roots
ANS: d ref: p. 2 top: word parts

16. eponyms are:
a. diseases, organs, procedures, or bodily functions named after a person.
b. diseases, organs, procedures, or bodily functions named after a place.
c. always capitalized.
d. never capitalized.
ANS: b ref: p. 8 top: proper names

17. md stands for:
a. modern doctor.
b. medical dentistry.
c. doctor of medicined .ownloaded by: sophiie |
d. medical derivative. distribution of this document is illegal

Geschreven voor

Instelling
NURSING21
Vak
NURSING21

Documentinformatie

Geüpload op
5 maart 2026
Aantal pagina's
196
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

€12,17
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
FAMILIAREXAMINER Chamberlain College Of Nursng
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
48
Lid sinds
11 maanden
Aantal volgers
0
Documenten
561
Laatst verkocht
2 weken geleden
TESTBANKS & SOLUTION MANUALS

TESTBANKS & SOLUTION MANUALS if in any need of a Test bank and Solution Manual, fell free to Message me All the best in your Studies

2,4

9 beoordelingen

5
2
4
1
3
0
2
2
1
4

Recent door jou bekeken

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen