Garantie de satisfaction à 100% Disponible immédiatement après paiement En ligne et en PDF Tu n'es lié à rien
logo-home
bundel samenvattingen TEW BA2 €14,99   Ajouter au panier

Pack

bundel samenvattingen TEW BA2

Deze bundel bevat samenvattingen van het tweede jaar Toegepaste Economische Wetenschappen. Het gaat om een veel goedkopere bundel en bevat bijna alle vakken behalve BOM en de taalvakken. Als iemand tips nodig heeft, sta ik ook altijd open voor vragen. Veel succes!

9 éléments

Samenvatting logistiek en transport (15/20)

(0)
€5,49

5x vendu

Dit is een samenvatting van logistiek en transport. Het vak wordt gegeven door Prof. dr. Thierry Vanelslander en dr. Katrien De Langhe. Het is een samenvatting voor het eerste semester van het tweede jaar tew op de universiteit van Antwerpen. Bij vragen mag je altijd een berichtje sturen. Veel succe...

Voir l'exemple

Samenvatting bedrijfsfiscaliteit (16/20)

(1)
€5,49

8x vendu

Dit is een samenvatting van de lessen van bedrijfsfiscaliteit gegeven door Anne de Vijver. Het is een samenvatting van de lessen want er is geen boek. Bij vragen mag je altijd een berichtje sturen. Veel succes!

Voir l'exemple

Samenvatting filosofie (18/20)

(0)
€5,49

13x vendu

Dit is een samenvatting van de lessen van filosofie gegeven door Hendrik Opdebeeck. Het is een samenvatting van de lessen en het accoboekje "Zin in filosofie". Bij vragen mag je altijd een berichtje sturen. Veel succes!

Voir l'exemple

Samenvatting micro-economie (14/20)

(0)
€5,49

6x vendu

Dit is een samenvatting van de lessen van micro-economie gegeven door Bruno de Borger. Het is een samenvatting van de lessen en delen van het boek. Bij vragen mag je altijd een berichtje sturen. Veel succes!

Voir l'exemple

Samenvatting verklarende statistiek (17/20)

(1)
€5,49

16x vendu

Dit is een samenvatting van de lessen van verklarende statistiek gegeven door Heidi Arnouts (tew jaar 2, HI jaar 1). Het is een samenvatting van de lessen en het boek. Voorbeelden uit het handboek zijn uitgewerkt in de samenvatting. Bij vragen mag je altijd een berichtje sturen. Veel succes!

Voir l'exemple

Samenvatting vennootschapsrecht (18/20)

(1)
€5,49

4x vendu

Deze samenvatting gaat over het boek van ondernemingsrecht in hoofdlijnen (H2) en de lessen gegeven door Hendrik Vanhees. Er zijn recentelijke wijzigingen in het Belgisch recht. Dit is de recentste versie. Samenvatting voor TEW en HI.

Voir l'exemple

Samenvatting marketing + gastcolleges (16/20)

(3)
€5,49

29x vendu

Deze samenvatting bestaat uit de samenvatting van alle lessen en de 3 gastcolleges. Het is een samenvatting voor zowel het eerste jaar TEW en het tweede jaar HI en is een keuzevak voor SEW. Het vak wordt gegeven door Nathalie Dens.

Voir l'exemple
book image

Titre de l’ouvrage:

Auteur(s):

  • Édition:
  • ISBN:
  • Édition:
book image

Titre de l’ouvrage:

Auteur(s):

  • Édition:
  • ISBN:
  • Édition:
book image

Titre de l’ouvrage:

Auteur(s):

  • Édition:
  • ISBN:
  • Édition:
avatar-seller
TEWaanUA

Les avantages d'acheter des résumés chez Stuvia:

Qualité garantie par les avis des clients

Qualité garantie par les avis des clients

Les clients de Stuvia ont évalués plus de 700 000 résumés. C'est comme ça que vous savez que vous achetez les meilleurs documents.

L’achat facile et rapide

L’achat facile et rapide

Vous pouvez payer rapidement avec iDeal, carte de crédit ou Stuvia-crédit pour les résumés. Il n'y a pas d'adhésion nécessaire.

Focus sur l’essentiel

Focus sur l’essentiel

Vos camarades écrivent eux-mêmes les notes d’étude, c’est pourquoi les documents sont toujours fiables et à jour. Cela garantit que vous arrivez rapidement au coeur du matériel.

Foire aux questions

Qu'est-ce que j'obtiens en achetant ce document ?

Vous obtenez un PDF, disponible immédiatement après votre achat. Le document acheté est accessible à tout moment, n'importe où et indéfiniment via votre profil.

Garantie de remboursement : comment ça marche ?

Our satisfaction guarantee ensures that you always find a study document that suits you well. You fill out a form, and our customer service team takes care of the rest.

Auprès de qui est-ce que j'achète ce résumé ?

Stuvia est une place de marché. Alors, vous n'achetez donc pas ce document chez nous, mais auprès du vendeur TEWaanUA. Stuvia facilite les paiements au vendeur.

Est-ce que j'aurai un abonnement?

Non, vous n'achetez ce résumé que pour €14,99. Vous n'êtes lié à rien après votre achat.

Peut-on faire confiance à Stuvia ?

4.6 étoiles sur Google & Trustpilot (+1000 avis)

96477 résumés ont été vendus ces 30 derniers jours

Fondée en 2010, la référence pour acheter des résumés depuis déjà 14 ans

Commencez à vendre!
€38,43 €14,99  4x  vendu
  • (0)
  Ajouter