UNDERSTANDING
NUTRITION – COMPLETE
TEST BANK WITH
VERIFIED QUESTIONS
AND ANSWERS
Macronutrients And Micronutrients, Digestion
And Absorption, Energy Balance, Vitamins And
Minerals, Fluid And Electrolyte Balance,
Metabolism, Lifecycle Nutrition
User
[Type the company name]
2025/2026
,1
1. A college student exercises regularly and generally eats a healthy variety of
foods, is taking a course in general nutrition, buys locally produced food whenever
possible, is an active member of an on-campus faith-based organization, and keeps
a journal to help process her emotions. What else could be important for her to
include in her life in order to develop her overall wellness?
a. Growing some of her own food
b. Keeping a food record to help evaluate what she eats
c. Eating meals with friends throughout the week
d. Meeting with a registered dietitian to review her food choices
ANSWER: C
2. For a client who is missing meals because of poor planning or is too busy to eat,
emotional health can be affected by _____, which can cause confusion or anxiety.
a. low blood sugar levels
b. high blood sugar levels
c. high blood pressure
d. extremely low blood pressure ANSWER: D
3. The best example of the type of concern that is likely to be addressed by the
U.S. Department of Health and Human Services when target goals for Healthy
People 2030 are updated is
a. preference for vegetarian eating patterns among white women.
b. low intake of fruits and vegetables by African American children.
c. widespread use of bottled water in higher socioeconomic groups.
d. common use of protein and vitamin supplements in athletes.
,2
ANSWER: B
4. An example of community support for health promotion is
a. teaching young mother skills in safe food preparation.
b. watching a television documentary about industry errors in food processing.
c. labeling fresh poultry packages with information about proper food storage.
d. being aware that Salmonella can be transmitted because of inadequate food
preparation.
ANSWER: C
5. An example of a technique for health promotion is
a. exercising five times a week.
b. local supermarkets expanding the availability of fresh fruits and vegetables.
c. teaching a teenager how to choose healthier foods at fast-food restaurants.
d. information about the relationship of dietary intake and diet-related disorders.
ANSWER: C
6. For the efficient functioning and maintenance of the body, a person needs to
consume sufficient amounts of
a. fiber.
b. nutrients.
c. minerals.
d. supplements.
ANSWER: B
, 3
7. A nurse has just been assigned to a community health program for older adults.
She should check the document Healthy People 2020 to become familiar with
a. nutrition priorities and goals for older American adults.
b. dietary standards for Americans older than 50 years.
c. dietary guidelines recommended for older adults.
d. MyPlate recommendations for older adults.
ANSWER: A
8. A healthy female middle-aged client asks what she can do to prevent the
development of type 2 diabetes. Weight control and nutrition strategies discussed
are considered
a. primary treatment.
b. primary prevention.
c. secondary prevention.
d. tertiary prevention.
ANSWER: B
9. As a home health care nurse, you are visiting a 70-year-old client who has just
returned home from the hospital after being treated for coronary artery disease. The
medical nutrition therapy developed for him by the hospital dietitian is considered
a. palliative care.
b. primary prevention.
c. secondary prevention.
d. tertiary prevention. ANSWER: D