| | | | | | |
Clinical Guide 5th Edition (2025) By Diane
| | | | | | |
Schadewald, Ursula A. Pritham, Ellis Quinn
| | | | | |
Youngkin PhD, RNC, WHCNP, ARNP, Marcia
| | | | | |
Szmania Davi -9780135458624 Chapter 1-26
| | | | | |
Complete Questions and Answers.
| | | |
, Women’s ||Health ||A ||Primary ||Care ||Clinical ||Guide || 5th ||Edition ||Youngkin ||Schadewald ||Pritham
|| Test || Bank
Chapter ||1 ||Access ||to ||Women’s ||Health ||Care ||in ||the ||United ||States: ||Affordability, ||Equity, ||Rights
1. Which |health ||occupation ||has ||the ||highest ||percentage ||of ||women?
A. Pharmacists
B. Physical ||therapists
C. Registered n| urses
D. Dental |hygienists
Answer: ||D
||
2. Which ||health ||occupation ||has ||the ||lowest ||percentage ||of ||women?
A. Physicians
B. Dentists
C. Pharmacists
D. Physical |therapists
Answer: ||B
||
3. Which ||health ||profession ||has ||the ||largest ||number ||of ||workers?
A. Health ||aides
B. Physicians
C. Licensed ||practical ||nurses
D. Registered n| urses
Answer: ||D
||
4. Which ||of |the ||following ||are ||certifications ||available ||in |advanced ||practice ||registered ||nursing?
||(Select ||all ||that
apply.)
,A. Certified ||nurse ||midwife
B. Certified ||registered ||nurse ||anesthetist
C. Certified ||nurse ||pharmacologist
D. Clinical ||nurse ||specialist
E. Nurse |practitioner
Answer: ||A, ||B, ||D, ||E
||
5. What ||level ||of ||education ||is ||required ||to ||become ||a ||licensed ||practical ||nurse?
A. 2-year |master’s ||degree ||(in ||addition ||to ||a ||4-year ||bachelor’s ||degree)
B. 4-year |bachelor’s ||degree
C. 2-year |associate’s ||degree
D. 1-year |certificate o| r |diploma
Answer: ||D
||
6. What ||percentage ||of ||physicians ||and ||surgeons ||in ||the ||United ||States ||in ||2014 ||were ||women?
A. 27%
B. 37%
C. 47%
D. 57%
Answer: ||B
7. What ||medical ||specialty ||has ||the ||highest ||percentage ||of ||women?
A. General |pediatrics
B. Obstetrics ||and ||gynecology
C. Orthopedic |surgery
D. Urology
, Answer: ||A
8. On ||an ||average, ||the ||income ||of ||female ||physicians ||is ||what ||percentage ||of ||that ||of ||male ||physicians?
A. 59%
B. 79%
C. 99%
D. 109%
Answer: ||A
9. What ||level ||of ||education ||is ||required ||to ||become ||a ||pharmacist?
A. 6-year |doctorate ||degree
B. 2-year ||master’s ||degree ||(in ||addition ||to ||a ||4-year ||bachelor’s ||degree)
C. 4-year |bachelor’s ||degree
D. 2-year |associate’s |degree
Answer: ||A
||
10. Which ||of ||the ||following ||is ||the ||median ||income ||of ||dentists ||in ||the ||United ||States ||(2012)?
A. $89,310
B. $109,310
C. $129,310
D. $149,310
Answer: ||D
11. Which ||of ||the ||following ||are ||the ||current ||trends ||in ||dentistry? ||(Select ||all ||that ||apply.)
A. More ||specialists ||than ||generalists
B. Research ||linking ||oral ||health ||to ||overall ||health
C. Focus ||on ||treatment ||of ||disease ||rather ||than ||prevention
D. Expected ||growth ||of ||18% ||from ||2014 ||to ||2024
E. Increasing ||demand ||for ||dental ||implants, ||bridges, ||and ||cosmetic ||services