CLINICAL
PROCEDURES FOR
@op @op
MEDICAL @op
ASSISTANTS
@op
11TH @ o p EDITION, @ o p BONEWIT-WEST
TEST BANK @ o p
,Clinical Procedures for Medical Assistants 11th Edition Bonewit-West Test Bank
@op @op @op @op @op @op @op @op @op
Table @opof @opContents
Chapter @op1: @opThe @opMedical @op Record
Chapter @op2: @opMedical @opAsepsis @opand @opthe @opOSHA @opStandard
Chapter @op3: @opSterilization @opand @opDisinfection
Chapter @op4: @opVital @opSigns
Chapter @op5: @opThe @opPhysical @opExamination,
Chapter @op6: @opEye @opand @opEar @opAssessment @opand @opProcedures
Chapter @op7: @opPhysical @opAgents @opto @opPromote @opTissue @opHealing
Chapter @op8: @opThe @opGynecologic @opExamination @opand @opPrenatal @opCare
Chapter @op9: @opThe @opPediatric @opExamination
Chapter @op10: @opMinor @opOffice @opSurgery
Chapter @op11: @opAdministration @opof @opMedication @opand @opIntravenous @opTherapy
Chapter @op12: @opCardiopulmonary @opProcedures
Chapter @op13: @opColon @opProcedures @opand @opMale @opReproductive @opHealth
Chapter @op14: @opRadiology @opand @opDiagnostic @op Imaging
Chapter @op15: @opIntroduction @opto @opthe @opClinical @opLaboratory
Chapter @op16: @opUrinalysis
Chapter @op17: @opPhlebotomy
Chapter @op18: @opHematology
Chapter @op19: @opBlood @opChemistry @opand @op Immunology
Chapter @op20: @opMedical @opMicrobiology
Chapter @op21: @opNutrition @op- @opNEW
Chapter @op22: @opEmergency @opPreparedness @op- @opNEW
Chapter @op23: @opEmergency @opMedical @opProcedures @opand @opFirst @opAid
,Chapter 01: The Medical Record
Bonewit-West: Clinical Procedures for Medical Assistants, 11th Edition
MULTIPLE CHOICE
1. Which of the following is not a function of the medical record?
a. To provide information for making decisions regarding the patient’s care
b. To document the patient’s progress
c. To serve as a legal document
d. To share information between members of the patient’s family
ANS: D REF: p. 2| CAAHEP Competency (2015): VI.4
OBJ: 1
2. What information is contained in the medical record?
a. Health history report
b. Results of the physical examination
c. Laboratory reports
d. Progress notes
e. All of the above
ANS: E REF: pp. 2-3| CAAHEP Competency (2015): VI.4
OBJ: 2
3. The purpose of the HIPAA Privacy Rule is to
a. reduce exposure of patients to bloodborne pathogens.
b. provide patients with better control over the use and disclosure of their health
information.
c. prevent the patient’s records from being copied.
d. encourage the patient to become more involved in preventive health care.
ANS: B REF: p. 4 | CAAHEP Competency (2015): IX.3
OBJ: 2
4. All of the following are characteristics of the Notice of Privacy Practices except:
a. Was developed by the American Medical Association
b. Must explain how a patient’s health information will be used and protected by the
medical office
c. Must be provided to each patient
d. Must obtain a signed acknowledgment from the patient that he/she has received an
NPP
ANS: A REF: p. 4| CAAHEP Competency (2015): IX.3
OBJ: 2
5. Health information in any form that contains patient identifiable information is known as
a. PHI.
b. NPP.
c. OSHA.
d. HIPAA.
, ANS: @ o p A REF: @opp. @op4| @opCAAHEP @opCompetency
@op(2015): @opIX.3 @opOBJ: @op2
6. In @opwhich @opof @opthe @opfollowing @opsituations @opdoes @opHIPAA @opnot @oprequire @opwritten
consent @opfor @opthe @opuse @opor @opdisclosure @opof @opprotected @ophealth @opinformation?
@op
a. Patient @opreferral @opto @opa @opspecialist
b. Emergency @opcare @opprovided @opat @opa @ophospital
c. Determination @opof @opeligibility @opfor @opinsurance @opbenefits
d. Training @opof @ophealth @opcare @opstudents
e. All @opof @opthe @opabove
ANS: @ o p E REF: @opp. @op4| @opCAAHEP @opCompetency
@op(2015): @opIX.3 @opOBJ: @op2
7. Which @opof @opthe @opfollowing @opis @opnot @opan @opexample @opof @opa @opmedical @opoffice @opclinical
@op document?
a. Patient @opregistration @oprecord
b. Physical @opexamination @opreport
c. Medication @oprecord
d. Health @ophistory @opreport
ANS: @ o p A REF: @oppp. @op2-3| @opCAAHEP @opCompetency
@op(2015): @opVI.4 @opOBJ: @op2
8. Which @opof @opthe @opfollowing @opis @opnot @opa @opcharacteristic @opof @opa @oplaboratory @opreport?
a. It @oprelays @opresults @opof @oplaboratory @optests @opto @opthe @opprovider
b. It @opconsists @opof @opa @opreport @opof @opthe @opanalysis @opor @opexamination @opof @opbody @opspecimens
c. It @opassists @opin @opdiagnosing @opand @optreating @opdisease
d. It @opis @opa @oprequest @opfor @oplaboratory @optests @opperformed @opby @opan @opoutside @oplaboratory
ANS: @ o p D REF: @oppp. @op2-3| @opCAAHEP @opCompetency
@op(2015): @opVI.4 @opOBJ: @op2
9. Which @opof @opthe @opfollowing @opis @opan @opexample @opof @opa @opdiagnostic @opprocedure @opreport?
a. Electrocardiogram @opreport
b. Physical @optherapy @opreport
c. Urinalysis @opreport
d. Pathology @opreport
ANS: @ o p A REF: @oppp. @op2-3| @opCAAHEP @opCompetency
@op(2015): @opVI.4 @opOBJ: @op2
10. What @opis @opthe @opname @opof @opthe @optype @opof @opreport @opthat @opdocuments @opthe
assessments @opand @optreatments @opdesigned @opto @oprestore @opa @oppatient’s @opability @opto
@op
function?
@op
a. Consultation @opreport
b. Diagnostic @opprocedure @opreport
c. Pathology @opreport
d. Therapeutic @opservice @opreport
ANS: @ o p D REF: @oppp. @op2-3| @opCAAHEP @opCompetency
@op(2015): @opVI.4 @opOBJ: @op2
11. Which @opof @opthe @opfollowing @opis @opnot @opan @opexample @opof @opa @ophospital @opreport?
a. Operative @opreport