Nutrition Therapy and Pathophysiology 4th
Edition,
by Marcia Nelms and Kathryn P. Sucher. All
CopyrightACengageALearning.APoweredAbyACognero. PageA1
, Chapters 1-25
CopyrightACengageALearning.APoweredAbyACognero. PageA2
,Chapter 1 - Role of the Registered Dietitian Nutritionist in the Health Care
True / False
A A
1. The Scope of Practice encompasses the range of roles, activities, and regulations within which nut
A A A A A A A A A A A A A A
rition and dietetics practitioners perform.
A A A A
a. True
b. False
ANSWER: True
DIFFICULTY: Bloom's: Understand A
REFERENCES: The Registered Dietitian in Clinical Practice
A A A A A A
2. Hospice facilities focus on integrated, multidisciplinary assistance for recovery from acute or c
A A A A A A A A A A A A
hronic illness and/or surgical procedures.
A A A A
a. True
b. False
ANSWER: False
DIFFICULTY: Bloom's: Remember A
REFERENCES: The Registered Dietitian in Clinical Practice
A A A A A A
3. With a minimum of 1,000 hours of related practice and at least 90 continuing education cre
A A A A A A A A A A A A A A A
dits, a registered dietitian may become a lactation consultant.
A A A A A A A A
a. True
b. False
ANSWER: True
DIFFICULTY: Bloom's: Understand A
REFERENCES: Other Health Professionals—Interdisciplinary Teams
A A A A
4. Medical doctors are commonly responsible for the initial nutrition screening of patients a
A A A A A A A A A A A A
nd for notifying the dietitian if a patient’s intake is inadequate.
A A A A A A A A A A
a. True
b. False
ANSWER: False
DIFFICULTY: Bloom's: Understand A
REFERENCES: Other Health Professionals—Interdisciplinary Teams
A A A A
5. Some states provide Medicaid benefits for nutrition services, but there is significant variability be
A A A A A A A A A A A A A
tween states. A
a. True
b. False
CopyrightACengageALearning.APoweredAbyACognero. PageA3
, ANSWER: True
DIFFICULTY: Bloom's: Understand A
REFERENCES: Health Care Services and Reimbursement for Medical Nutrition Therapy (MNT)
AA A A A A A A A A A
6. To provide optimal nutritional care, all aspects of a patient’s life must be considered.
A A A A A A A A A A A A A
a. True
b. False
ANSWER: True
DIFFICULTY: Bloom's: Understand A
REFERENCES: Developing Critical Thinking Skills and Professional Performance
AA A A A A A A
7. Evidence-based practice can best be defined as purposeful, self-
A A A A A A A A
regulatory judgment that results in interpretation, analysis, evaluation, and inference upon wh
A A A A A A A A A A A
ich that judgment is based.
A A A A
a. True
b. False
ANSWER: False
DIFFICULTY: Bloom's: Remember A
REFERENCES: Developing Critical Thinking Skills and Professional Performance
AA A A A A A A
8. The cognitive processes that a dietitian goes through to make clinical judgments are known as pr
A A A A A A A A A A A A A A A
actice standards.
A
a. True
b. False
ANSWER: False
DIFFICULTY: Bloom's: Remember A
REFERENCES: Developing Critical Thinking Skills and Professional Performance
AA A A A A A A
9. The steps of the decision-making process do not necessarily take place in a particular sequence.
A A A A A A A A A A A A A A
a. True
b. False
ANSWER: True
DIFFICULTY: Bloom's: Understand A
REFERENCES: Developing Critical Thinking Skills and Professional Performance
AA A A A A A A
10. The AND’s Code of Ethics and Standards of Professional Performance requires that outcome
A A A A A A A A A A A A
s are measurable and evidence-based.
A A A A
a. True
b. False
ANSWER: True
CopyrightACengageALearning.APoweredAbyACognero. PageA4