CALCULATE 23
WITH CONFI
23
DENCE 7TH E
23 23
DITION BY M 23 23
ORRIS
, Chapter2301:23Roman23Numerals
Gray23Morris:23Calculate23with23Confidence,237th23Edition
COMPLETION
1. Perform23the23indicated23operation23and23record23the23result23in23lowercase23Roman2
3numerals.23723 23223=23
ANS:2 3 xiv
PTS:2 3 2 3 1 MSC:2 3 Practice23Problems
2. Perform23the23indicated23operation23and23record23the23result23in23lowercase23Roman2
3numerals.232923–23123=23
ANS:2 3 xxviii
PTS:2 3 2 3 1 MSC:2 3 Practice23Problems
3. Perform23the23indicated23operation23and23record23the23result23in23lowercase23Roman2
3numerals.23323 231023=23
ANS:2 3 xxx
PTS:2 3 2 3 1 MSC:2 3 Practice23Problems
4. Perform23the23indicated23operation23and23record23the23result23in23lowercase23Roman2
3numerals.231023+23223=23
ANS:2 3 xii
PTS:2 3 2 3 1 MSC:2 3 Practice23Problems
5. Write23the23following23Arabic23number23as23a23lowercase23Roman23
numeral.231823=23
ANS:2 3 xviii
PTS:2 3 2 3 1 MSC:2 3 Practice23Problems
6. Write23the23following23Arabic23number23as23a23lowercase23Roman23
numeral.232123=23
ANS:2 3 xxi
PTS:2 3 2 3 1 MSC:2 3 Practice23Problems
7. Write23the23following23Arabic23number23as23a23lowercase23Roman23
numeral.23 2 3 =23
This23study23source23was23downloaded23by2310000082608255423from23CourseHero.com23on2307-15-
20212320:23:1323GMT23-05:00
https://www.coursehero.com/file/39724470/c1doc/
, ANS:2 3 xiss
PTS:2 3 2 3 1 MSC:2 3 Practice23Problems
8. Perform23the23indicated23operation23and23record23the23result23in23lowercase23Roman2
3numerals.23623 23323=23
ANS:2 3 xviii
PTS:2 3 2 3 1 MSC:2 3 Practice23Problems
9. Perform23the23indicated23operation23and23record23the23result23in23lowercase23Roman2
3numerals.233023–23623=23
ANS:2 3 xxiv
PTS:2 3 2 3 1 MSC:2 3 Practice23Problems
10. Perform23the23indicated23operation23and23record23the23result23in23lowercase23Roman2
3numerals.231223÷23223=23
ANS:2 3 vi
PTS:2 3 2 3 1 MSC:2 3 Practice23Problems
11. Perform23the23indicated23operation23and23record23the23result23in23lowercase23Roman2
3numerals.231323+23723=23
ANS:2 3 xx
PTS:2 3 2 3 1 MSC:2 3 Practice23Problems
This23study23source23was23downloaded23by2310000082608255423from23CourseHero.com23on2307-15-
20212320:23:1323GMT23-05:00
https://www.coursehero.com/file/39724470/c1doc/
, Chapter2302:23Fractions23Gray23Morris:23Calculate23with23Confidence,237th23Edition
COMPLETION
1. Reduce23the23following23fraction23to23lowest23terms.2354/8123=23
ANS:232/3
PTS:23123MSC:23Practice23Problems
2. Reduce23the23following23fraction23to23lowest23terms.23105/13523=23
ANS:237/9
PTS:23123MSC:23Practice23Problems
3. Reduce23the23following23fraction23to23lowest23terms.2339/6523=23
ANS:233/5
PTS:23123MSC:23Practice23Problems
4. Change23the23following23improper23fraction23to23a23whole23or23mixed23number.23325/1623=23
ANS:2320235/16
PTS:23123MSC:23Practice23Problems
5. Change23the23following23improper23fraction23to23a23whole23or23mixed23number.231,500/10023=23