CAMPBELL ESSENTI p
AL BIOLOGYWITH PH
p p p
YSIOLOGY
5th Edition,by Simon, Dickey, Reece, Hogan
p p p p p
TEST BANK p
,CampbellpEssentialpBiologypwithpPhysiology,p5thpEditionpTestpBank
TablepofpContents:
Chapterp1:pIntroduction:pBiologypToday
Unitp1:pCells
Chapterp2:pEssentialpChemistrypforpBiology
Chapterp3:pThepMoleculespofpLife
Chapterp4:pApTourpofpthepCell
Chapterp5:pThepWorkingpCell
Chapterp6:pCellularpRespiration:pObtainingpEnergypfrompFood
Chapterp7:pPhotosynthesis:pUsingpLightptopMakepFood
Unitp2:pGenetics
Chapterp8:pCellularpReproduction:pCellspfrompCells
Chapterp9:pPatternspofpInheritance
Chapterp10:pThepStructurepandpFunctionpofpDNA
Chapterp11:pHowpGenespArepControlled
Chapterp12:pDNApTechnology
Unitp3:pEvolutionpandpDiversity
Chapterp13:pHowpPopulationspEvolve
Chapterp14:pHowpBiologicalpDiversitypEvolves
Chapterp15:pThepEvolutionpofpMicrobialpLife
Chapterp16:pThepEvolutionpofpPlantspandpFungi
Chapterp17:pThepEvolutionpofpAnimals
Unitp4:pEcology
Chapterp18:pAnpIntroductionptopEcologypandpthepBiosphere
Chapterp19:pPopulationpEcology
Chapterp20:pCommunitiespandpEcosystems
Unitp5:pAnimalpStructurepandpFunction
Chapterp21:pUnifyingpConceptspofpAnimalpStructurepandpFunction
Chapterp22:pNutritionpandpDigestion
Chapterp23:pCirculationpandpRespiration
Chapterp24:pThepBody’spDefenses
Chapterp25:pHormones
Chapterp26:pReproductionpandpDevelopment
Chapterp27:pNervous,pSensory,pandpLocomotorpSystems
Unitp6:pPlantpStructurepandpFunction
Chapterp28:pThepLifepofpapFloweringpPlant
Chapterp29:pThepWorkingpPlant
1
,CampbellpEssentialpBiologypwithpPhysiology,p5thpEditionpTestpBank
Chapterp1p Introduction:pBiologypToday
Multiple-ChoicepQuestions
1) Inpwhatpway(s)pispthepsciencepofpbiologypinfluencingpandpchangingpourpculture?
A) byphelpingpuspunderstandptheprelevancepofpevolutionptophumanphealth
B) byprevealingphowpmutationspinpgenespcanpleadptopdisease
C) bypprovidingpnewptoolspforpforensicpinvestigations
D) allpofpthepabovep
Answer:pD
Topic:p 1.1pThepScopepofpLifepSkill
:p Knowledge/Comprehension
2) Whatpispbiology?
A) thepscientificpstudypofplife
B) thepscientificpstudypofpthepenvironment
C) thepscientificpstudypofpDNA
D) thepscientificpstudypofpecosystemsp
Answer:p A
Topic:p 1.1pThepScopepofpLifepSkill
:p Knowledge/Comprehension
3) Whichpofpthepfollowingpispnotpappropertypofplife?
A) Populationspofporganismsprarelypchangepoverptime.
B) Livingpthingspexhibitpcomplexpbutporderedporganization.
C) Organismsptakepinpenergypandpusepitptopperformpallpofplife'spactivities.
D) Organismspreproduceptheirpownpkind.p
Answer:p A
Topic:p 1.1pThepScopepofpLifepSkill
:p Knowledge/Comprehension
4) Whatpareptheptwopmainpprocessespthatpecosystemspdependpupon?
A) speciationpandpevolution
B) nutrientprecyclingpandpenergypflow
C) decompositionpandpnutrientprecycling
D) sunlightpandpphotosynthesisp
Answer:pB
Topic:p 1.1pThepScopepofpLifepSkill
:p Knowledge/Comprehension
5) Whichpofpthepfollowingpispnotprecycledpbutpisplostpfrompecosystems?
A) nitrogen
B) energy
C) magnesium
D) carbonp
Answer:p B
Topic:p 1.1pThepScopepofpLifepSkill
:p Knowledge/Comprehension
2
, 6) Whichpofpthepfollowingpispapproducer?
A) oakptree
B) earthworm
C) sun
D) catpAns
wer:p A
Topic:p 1.1pThepScopepofpLifepSkill
:p Knowledge/Comprehension
7) Humanspare .
A) producers
B) producerspandpconsumers
C) consumers
D) producerspandpdecomposersp
Answer:pC
Topic:p 1.1pThepScopepofpLifepSkill
:p Knowledge/Comprehension
8) Whichpofpthepfollowingpstructurespcanpperformpallpthepactivitiesprequiredpforplife?
A) DNApmolecules
B) cells
C) organelles
D) nucleip
Answer:p B
Topic:p 1.1pThepScopepofpLifepSkill
:p Knowledge/Comprehension
9) Relativeptopprokaryoticpcells,peukaryoticpcellsparepusually .
A) largerpandpmorepcomplex
B) smallerpandpsimpler
C) largerpandpequallypcomplex
D) smallerpandpmorepcomplexp
Answer:p A
Topic:p 1.1pThepScopepofpLifepSkill
:p Knowledge/Comprehension
10) Humansparepcomposedpof cells.
A) bacterial
B) eukaryotic
C) plant
D) prokaryoticp
Answer:pB
Topic:p 1.1pThepScopepofpLifepSkill
:p Knowledge/Comprehension
3