Real Exam Questions & 100% Correct Answers (Verified) — A+ Grade
1. Helping persons return to their highest physical and mental
function is called?
A. maintaining independence
B. promoting health
C. preventing disease
D. Rehabilitation
Answer: Rehabilitation
2. Which provides 24-hour nursing care?
A. Board and Care homes
B. Assisted living residences
C. Nursing centers
D. Residential care facilities
Answer: Nursing centers (C)
3. who controls policy in a nursing center?
Answer: the owner
4. A health care program for terminally ill person is called?
Answer: Hospice
5. The nursing team includes
Answer: Nursing assistants, RNS, LPNs/LVNs Does not include doctors.
SuccessShelf2
, CNA STATE BOARD EXAM
Real Exam Questions & 100% Correct Answers (Verified) — A+ Grade
6. Who is in charge of the entire nursing staff ?
Answer: the director of nursing
7. nursing assistants are supervised by
Answer: RNS, LPNs, LVNs
8. The nursing assistants role is?
Answer: is assistant nurses in giving care
9. Medicare is for? Medicaid is for?
Answer: persons over the age of 65/ the disabled
10. A survey team is at your center A team member asked you
some questions you should
Answer: answer them completely and honestly
11. What state law affects what nursing assistants can do?
Answer: Nurse practice act, describes education requirements
12. your nursing assistant certification can be revoked for ?
Answer: performing acts beyond your role
SuccessShelf2