WITH COMPLETE SOLUTIONS
1). Why should bed linens remain wrinkle free?
Ans: To help keep skin healthy & prevent pressure ulcers
2). What is the term for a device that replaces a missing body part?
Ans: Prosthesis
3). What does prom stand for?
Ans: Passive,Range,Of,Motion
4). Transfer belt
Ans: a belt made of canvas or other heavy material used to help people who are weak,
unsteady, or uncoordinated to stand, sit, or walk; also called a gait belt. put over the
clothes and grip under with both hands.
5). How is the correct way to remove a gown from a resident with a affected right arm?
Ans: Remove the gown from the un-affected arm first then the affected one last.
6). How many times can disposable gloves be worn before being discarded?
Ans: one time only
7). The best way to communicate with a visually-impaired resident?
Ans: Tell the resident what the NA/ You're doing while giving care to the resident.
8). The best way for an na to provide foot care for a diabetic resident?
Ans: Inspect and clean residents feet everyday.
PaperStoc.com Page 1 of 6
, 9). If a resident starts to fall, what is the best thing an na can do?
Ans: Widen stance & bring the resident body close to you.
10). A na should use friction for at least _______ seconds when washing her hands?
Ans: 20 seconds
11). Which following healthcare settings is for people who will die in six months or less?
Ans: Hospice care
12). What term is for a legal document that designates what kind of care a person wants if he/
she is unable to make that decision themself?
Ans: Advance Directive
13). Which temperature site is generally considered to be the most accurate?
Ans: Rectal-Rectum
14). What tasks are outside the scope of practice for an na?
Ans: Prescribing new medications, inserting & removing tubes, give feeding
tubes,Changing sterile dressings
15). How should the na respond if a resident tries to give a gift?
Ans: Refuse the gift, but tell the resident thank you for thanking of you.
16). What does the term empathy mean?
Ans: identifying with the feelings of others
17). To monitor a resident's pulse rate, the na will most commonly check the pulse.
Ans: By wrist/Radial
18). Slapping, shoving, and rough handling are all considered to be a type of
PaperStoc.com Page 2 of 6