1). What does adap stand for?
Ans: Alcohol and Drug Awareness Program
2). What does tadra stand for?
Ans: Teenage and Adult Driver Responsibility Act
3). What are some of the things that can cause you to get your provisional class d license
suspended?
Ans: major traffic violations, reckless driving, hit and run, racing, misinterpreting age (all
of the above)
4). The use of prescription medication is safer than the use of illicit drugs. true or false.
Ans: false
5). Synthetic marijuana is _____ in the state of ga.
Ans: illegal
6). What type of drugs causes you to hear voices, see images, and feel things that do not exist?
Ans: hallucinogens
7). Cocaine is a highly addictive drug that in some instances can cause ______
Ans: seizures, heart attacks, respiratory failure, death (all of the above)
8). Can marijuana help fight off infection?
Ans: no, it limits the body's ability to fight off infection
9). What are some of the effects of long term alcohol misuse?
PaperStoc.com Page 1 of 3