Answers
1). What classifies as a forest
Ans: 10% Tree Cover
2). Dendrology
Ans: The study of trees and includes taxonomy and identification, silvical,
characteristics, ranges morphology, and ecology
3). A tree definition
Ans: At least 15 ft. in height at maturity
4). A shrub definition
Ans: Less than 15 ft. in height at maturity
5). Conifer
Ans: Has needles and typically green year round
6). Deciduous tree
Ans: Has broad leaves, and loses leaves in fall
7). Head, thorax, and abdomen
Ans: The three main regions of an insect
8). 6 or 3 pairs
Ans: The number of legs an insect has
Over 1 million different species
PaperStoc.com Page 1 of 4