1). À l'avenir
Ans: In the future
2). Je quitterai le collège
Ans: I will leave school
3). Je ferai un apprentissage
Ans: I will do an apprenticeship
4). Je ferai le tour du monde
Ans: I will go round the world
5). Je voyagerai
Ans: I will travel
6). Je travaillerai
Ans: I will work
7). J'habiterai
Ans: I will live
8). J'aurai une ferrari
Ans: I will have a Ferrari
PaperStoc.com Page 1 of 8
, 9). Je serai
Ans: I will be
10). Acheter
Ans: to buy
11). Aimer le contact avec
Ans: to like contact with other
12). Les gens/les autres
Ans: people/others
13). Discuter
Ans: to discuss
14). Rencontrer
Ans: to meet
15). Rigoler
Ans: to have a laugh
16). Vendre
Ans: to sell
17). Voir
Ans: to see
18). Voyager
Ans: to travel
PaperStoc.com Page 2 of 8