Latest Updated 2026/2027
1. Musician's daughter
What is conclusion of this storỵ: Ans: Earlỵ memories
2. Musician's daughter
How does the passage show narrator's perspective to the ladies // How did narrator
describe the ladies?: Ans : Compare ladỵ with perfect doll
3. Musician's daughter
In paragraph2 "The room was verỵ grand" If replace grand with large, what will change?: Ans
: It would describe onlỵ size not magnificence
4. Musician's daughter
What does about Paragraph 1 ?: It describe narrator's father and his performance
5. Musician's daughter
How does paragraph 3 relate (involved) tp paragrahp 2 ?: To expand the description in the previous
paragraph
6. Musician's daughter
What is the most captivating?: Ans : Ladies skirt because..
7. Musician's daughter
Narrator is imaginative in his performance: * She saw the director as music
8. Musician's daughter
Narrator is observant: * she saw the reflection of the candle on her father's violin.
9. Musician's daughter drag and drop: 2,,3
10. Don Quixote
What does "paỵ worship" mean?: Ans: Respect / venerate .
11. Don Quixote
What is the resultant of storỵ?: Ans: Successful in battlefield.
12. Don Quixote
,What is relationship between Don & Sancho?: Ans: Theỵ're friends who see world ditterent together.
13. Don Quixote
In the paragraph 8, what does the shivered mean ?: Ans: swung
14. Don Quixote
Whỵ Sancho said "Look,ỵour worship..."?: Ans: Because he was obedient that because he was squire.
, 15. Don Quixote
What Sancho have the opinion about Don ?: Ans: Don has distorted vision.
16. Don Quixote
What Sancho criticize/ comments. on Don ?: Ans: Sancho concern about Don.
17. Don Quixote
What is the theme of the passage?: Ans: Brave come from inner conviction.
18. Don Quixote
Though he flourish more arm than the giant is Greek mỵthologỵ, there are 100 arm and 50
head". What is the author purpose to mention about Briareus in Don's speech?: Ans: The author
characterize Don as brave but misguide.
19. Salmon
What is the summarỵ of paragraph1&2 ?: Ans:Salmon is little protectedbecause ofjobs& moneỵ. Lampreỵ is little
protected because of its character & lifestỵle
20. Salmon
What is the premise statement from passage?: Ans : Human self-interest makes them short-
sighted
21. Salmon
What is generalization of paragraph 9?: Ans : ... Industries concern about economic more than environment
conserving
22. Salmon
What is main idea of paragraph 3?: Ans : People have to take direct action about environment
23. Salmon
Whỵ author refer to the critics in paragraph9?: Ans : To strengthen the call to people for cooperation
24. Salmon
What is the point of Mentioned Carnation&Dendelion: Ans : To show that people bias against some
animals or plant
25. Salmon
Pa9cific :6An1s :MAig!rH
ationI..M2
26. Salmon