Basic Arrhythmias With 12-Lead EKGs, 9th Edition
By Gail Walraven
IM
PR
ES
SI
VE
G
R
AD
ES
, Table of Content
1.Electrophysiology
2.Waves and Measurements
IM
3.Analyzing EKG Rhythm Strips
4.Sinus Rhythms
PR
5.Atrial Rhythms
6.Junctional Rhythms
ES
7.Heart Blocks
8.Ventricular Rhythms
SI
9.Practice Makes Perfect
VE
10.Final Challenge
G
R
AD
ES
, All Chapters Included
hgfdsa
TEST BANK FOR
Basic Arrhythmias, 9e (Walraven) All Answers Included
Chapter 1 Electrophysiology
IM
1) The inherent rate of the SA node is bpm.
A) 30-60
B) 40-60
C) 60-100
PR
D) 100-120
Answer: C
Page Ref: 6
Learning Obj.: 1.3
2) The inherent rate of the AV junction is bpm.
ES
A) 20-40
B) 40-60
C) 60-100
D) 100-120
Answer: B
SI
Page Ref: 6
Learning Obj.: 1.3
3) The inherent rate of the ventricle is bpm.
VE
A) 20-40
B) 40-60
C) 60-100
D) 100-120
Answer: A
Page Ref: 6
G
Learning Obj.: 1.3
4) The built-in rate of each of the three major areas of the conduction system is referred to as the
R
rate.
A) fast
B) heart
AD
C) escape
D) inherent
Answer: D
Page Ref: 6
Learning Obj.: 1.3
ES
, hgfdsa
5) What term is used to refer to the process of electrical discharge and the flow of electrical
activity?
A) Repolarization
B) Depolarization
IM
C) Polarization
D) Polarized
Answer: B
Page Ref: 4
Learning Obj.: 1.2
PR
6) If polarizing is considered the ready state, then would be considered the recovery
state.
A) discharge
B) polarization
ES
C) repolarization
D) depolarization
Answer: C
Page Ref: 4
Learning Obj.: 1.2
SI
7) After leaving the area of the AV node, impulses go through the to reach the right
and left bundle branches.
A) Purkinje fibers
B) Bundle of His
VE
C) AV junction
D) SA node
Answer: B
Page Ref: 6
Learning Obj.: 1.3
G
8) Part of the parasympathetic branch of the autonomic nervous system is the nerve.
A) vagus
R
B) coronary
C) aortic
D) pericardial
AD
Answer: A
Page Ref: 10
Learning Obj.: 1.4
ES