ANSWERS|MEDICAL -SURGICAL NURSING STUDY
GUIDE|100% GUARANTEE PASS |LATEST EXAM AND
BRAND NEW VERSION!!!
A nurse is teaching a client about using a continuous positive airway
pressure ( CPAP ) device to treat obstructive sleep apnea . Which of
the following information should the nurse include in the teaching ?
CORRECT ANSWER:
-It delivers a present amount of airway pressure throughout the
breathing Cycle
2. A nurse is providing discharge teaching to a client following a
heart transplant . Which of the following information should the
nurse include in the teaching ?
CORRECT ANSWER:
-Shortness of breath might be an indication of transplant rejection .
3. A nurse is caring for a client who syndrome of inappropriate
antidiuretic hormone ( SIADH ) and is receiving 3 % sodium chloride
via continuous IV . Which of the following laboratory finding should
the nurse identify as an indication that the SIADH is resolving
CORRECT ANSWER:
-Urine specific gravity 1.020
4. A nurse is teaching a client about fecal occult blood testing ( FOBT
) for the screening of colorectal cancer . Which of the following
statements should the nurse include in the teaching ?
,CORRECT ANSWER:
-You should avoid taking corticosteroids prior to testing
5. A nurse is preparing a client for a colonoscopy . Which of the
following medications should the nurse anticipate the provider
prescribe as an anesthetic for the procedure ?
CORRECT ANSWER:
-Propofol
6. A nurse is planning care for a client who has acute pancreatitis .
Which of the following interventions should the nurse include in the
clients plan ? Select all that apply .
CORRECT ANSWER:
-Monitor blood glucose levels
-Maintain NPO status until pain - free
-Manage acute pain
7. A nurse is teaching client who has hypertension about dietary
modifications to help control blood pressure . Which of the following
food choices should the nurse recommend as the client to include in
their diet ?
CORRECT ANSWER:
-3 oz of chicken breast
8. A nurse is reviewing the medical record of a client who has
unstable angina . Which of the findings should the nurse report to the
provider ?
CORRECT ANSWER:
-Breath Sounds
9. A nurse is providing discharge instructions to a client who has
GERD . Which of the following statements by the client demonstrates
an understanding of the teaching ?
,CORRECT ANSWER:
-I will limit activities that require bending at the waist .
10. A nurse at a provide office is interviewing a client who has
multiple sclerosis and has been taking dantrolone for several months
. Which of the following client statements should the nurse identify as
an indication that the medication is effective ?
CORRECT ANSWER:
-I don't have muscle spasms as frequently
11.A nurse is assessing a client who reports a possible exposure to
HIV . Which of the following finding should the nurse identify as an
early manifestation of HIV infection ?
CORRECT ANSWER:
-Fatigue
12.A nurse is teaching a client who has type 1 diabetes mellitus
about hypoglycemia . Which of the following statements by the client
indicates an understanding of the teaching ?
CORRECT ANSWER:
-I can drink 4 ounces of soda if my blood sugar is low
13.A nurse is providing discharge teaching to a client who has heart
failure and a prescription for furosemide 20 mg PO two times daily .
Which of the following instructions should the nurse include in the
teaching ?
CORRECT ANSWER:
-Increase intake of high - potassium foods
14.A nurse is caring for a client who has burn injuries covering their
upper body and is concerned about their altered appearance . Which
of the following statements should the nurse make ?
CORRECT ANSWER:
, -It could be helpful for you to attend a support group for people who
have burn injuries .
15.A nurse is developing a plan of care for a client who will be placed
in halo traction following surgical repair of the cervical spine .Which
of the following interventions should the nurse include in the plan ?
CORRECT ANSWER:
-Monitor the client skin under the halo vest .
16.A nurse is caring for a client who has a traumatic brain injury .
Which of the following finding should indicate to the nurse the need
for immediate intervention ?
CORRECT ANSWER:
-Respiratory rate 30 / min
17.A nurse is assessing a client who has meningitis . The nurse
should identify which of the following finding as a positive Kerning s
sign ?
CORRECT ANSWER:
-After hip flexion , the client is unable to extend their leg completely
without pain
18.A nurse is teaching a group of assistive personnel ( AP ) about
caring for client who have Alzheimer's disease . Which of the
following information should the nurse include in the teaching ?
CORRECT ANSWER:
-Provide supervision to prevent a client from becoming injured or
lost .
19.A home health nurse is providing teaching to the family of a client
who has a seizure disorder . Which of the following interventions
should the nurse include the teaching ?
CORRECT ANSWER: