Anatomy & Physiology for Health Professions: An Interactive
Journey (2019)
Bruce Colbert, Jeff Ankney, Karen Lee
4th Edition
,Table of Contents
qw qw
Chapter 1 Introduction to Anatomy and Physiology
qw qw qw qw qw qw 2
Chapter 2 The Human Body
qw qw qw qw 13
Chapter 3 Biochemistry
qw qw 21
Chapter 4 The Cells
qw qw qw 30
Chapter 5 Tissues and Systems
qw qw qw qw 39
Chapter 6 The Skeletal System
qw qw qw qw 47
Chapter 7 The Muscular System
qw qw qw qw 58
Chapter 8 The Integumentary System
qw qw qw qw 69
Chapter 9 The Nervous System (Part I)
qw qw qw qw qw qw 82
Chapter 10 The Nervous System (Part II)
qw qw qw qw qw qw 92
Chapter 11 The Senses
qw qw qw 101
Chapter 12 The Endocrine System
qw qw qw qw 111
Chapter 13 The Cardiovascular System
qw qw qw qw 121
Chapter 14 The Respiratory System
qw qw qw qw 134
Chapter 15 The Lymphatic and Immune Systems
qw qw qw qw qw qw 145
Chapter 16 The Gastrointestinal System
qw qw qw qw 157
Chapter 17 The Urinary System
qw qw qw qw 170
Chapter 18 The Reproductive System
qw qw qw qw 183
Chapter 19 The Journey's End
qw qw qw qw 196
, Test Bank - Anatomy & Physiology for Health Professions, An Interactive Journey, 4e (Colbert, 2019)
qw qw qw qw qw qw qw qw qw qw qw qw qw qw
Anatomy & Physiology for Health Professions, 4e (Colbert) Chapter
qw qw qw qw qw qw qw qw qw
1 Introduction to Anatomy and Physiology
q w qw qw qw qw
1.1 Multiple Choice Questions qw qw
1) Gross anatomy is also known as
qw qw qw qw qw qw .
A) microscopic anatomy qw
B) pathologic anatomy qw
C) macroscopic anatomy qw
D) diagnostic anatomy qw qw
Answer: C q w
2) An example of gross anatomy would be
qw qw qw qw qw qw qw .
A) viewing an x-ray qw qw
B) using a microscope qw qw
C) performing a complete cellular blood count qw qw qw qw qw
D) determining the etiology of a disease qw qw qw qw qw qw
Answer: A q w
3) The study of physiology deals with
qw . qw qw qw qw qw
A) disease
B) genetics WWW.TBSM.WS
C) structures
D) functions q
Answer: D
w q w
4) The potential outcome of a disease is the
qw qw qw qw qw qw qw qw .
A) etiology
B) diagnosis
C) prognosis
D) treatment q
Answer: C
w q w
5) The study of disease is known as
qw qw qw qw qw qw .
A) neurology
B) pathophysiology
C) microbiology
D) cytology q
Answer: B
w q w
6) The three basic parts of a medical term are
qw qw qw qw qw qw qw qw .
A) prefix, word root, suffix qw qw qw
B) suffix, base, meaning qw qw
C) prefix, stem, ending qw qw
D) base, word root, stem qw qw qw qw
Answer: A q w
1|Page
qw qw qw qw qw
, Test Bank - Anatomy & Physiology for Health Professions, An Interactive Journey, 4e (Colbert, 2019)
qw qw qw qw qw qw qw qw qw qw qw qw qw qw
7) What system is known as the mathematical language of anatomy and physiology?
qw qw qw qw qw qw qw qw qw qw qw
A) Abbreviation system qw
B) Metric system qw
C) English system qw
D) Customary system qw qw
Answer: B q w
8) Which of the following is NOT a vital sign?
qw qw qw qw qw qw qw qw
A) Heart rate qw
B) Temperature
C) Odor
D) Respiratory rate qw qw
Answer: C q w
9) When the physician has documented several signs and symptoms, he or she will be able to m
qw qw qw qw qw qw qw qw qw qw qw qw qw qw qw qw
ake a(n)
qw .
qw
A) prognosis
B) etiology
C) cytology
D) diagnosis q
Answer: D
w q w
10) The adjustments that maintain a stable environment within the body are known as
qw qw qw qw qw
WW.WBTMS .WS
qw
qw
qw
qw
qw
qw
qw
q
qw
w
qw qw qw qw qw qw qw .
A) homeostasis
B) metabolism
C) syndrome
D) pathology q
Answer: A
w q w
11) The body uses feedback loops to maintain homeostasis. The response that opposes an action is
qw qw qw qw qw qw qw qw qw qw qw qw qw qw qw
known as a(n) qw . qw qw
A) depressing feedback loop qw qw
B) negative feedback loop qw qw
C) positive feedback loop qw qw
D) affirmative feedback loop qw qw qw
Answer: B q w
12) A positive feedback loop is necessary in which of the following situations?
qw qw qw qw qw qw qw qw qw qw qw
A) Blood pressure qw
B) Coughing
C) Bleeding
D) Childbirth q
Answer: D
w q w
2|Page
qw qw qw qw qw