Comprehensive Resource To Help You Ace 2026-2027 Exams Includes
Frequently Tested Questions With ELABORATED 100%
Correct COMPLETE SOLUTIONS
Guaranteed Pass First Attempt!! Current Update!!
1. Musician's daughter
What is conclusion of this story - Correct Answer: Ans: Early memories
2. Musician's daughter
How does the passage show narrator's perspective to the ladies // How did narrator
describe the ladies? - Correct Answer: Ans : Compare lady with perfect doll
3. Musician's daughter
In paragraph2 "The room was very grand" If replace grand with large, what will change?
- Correct Answer: Ans : It would describe only size not magnificence
4. Musician's daughter
What does about Paragraph 1 ? - Correct Answer: It describe narrator's father and
his performance
5. Musician's daughter
How does paragraph 3 relate (involved) tp paragrahp 2 ? - Correct Answer: To
expand the description in the previous paragraph
6. Musician's daughter
What is the most captivating? - Correct Answer: Ans : Ladies skirt because..
,7. Musician's daughter
Narrator is imaginative in his performance - Correct Answer: * She saw the director
as music
8. Musician's daughter
Narrator is observant - Correct Answer: * she saw the reflection of the candle on her
father's violin.
9. Musician's daughter drag and drop - Correct Answer: 2,,3
10. Don Quixote
What does "pay worship" mean? - Correct Answer: Ans: Respect / venerate .
11. Don Quixote
What is the resultant of story? - Correct Answer: Ans: Successful in battlefield.
12. Don Quixote
What is relationship between Don & Sancho? - Correct Answer: Ans: They're friends
who see world different together.
13. Don Quixote
In the paragraph 8, what does the shivered mean ? - Correct Answer: Ans: swung
14. Don Quixote
Why Sancho said "Look,your worship..."? - Correct Answer: Ans: Because he was
obedient that because he was squire.
15. Don Quixote
, What Sancho have the opinion about Don ? - Correct Answer: Ans: Don has distorted
vision.
16. Don Quixote
What Sancho criticize/ comments. on Don ? - Correct Answer: Ans: Sancho concern
about Don.
17. Don Quixote
What is the theme of the passage? - Correct Answer: Ans: Brave come from inner
conviction.
18. Don Quixote
Though he flourish more arm than the giant is Greek mythology, there are 100 arm and
50 head". What is the author purpose to mention about Briareus in Don's speech? -
Correct Answer: Ans: The author characterize Don as brave but misguide.
19. Salmon
What is the summary of paragraph1&2 ? - Correct Answer: Ans : Salmon is little
protected because of jobs & money. Lamprey is little protected because of its character
& lifestyle
20. Salmon
What is the premise statement from passage? - Correct Answer: Ans : Human self-
interest makes them short-sighted
21. Salmon
What is generalization of paragraph 9? - Correct Answer: Ans : ... Industries concern
about economic more than environment conserving
22. Salmon