FExamination An Interprofessional Approach 10th Edition by
TL F TL TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F
FJane W. Ball, Joyce E. Dains Chapter 1-26; Ace in your
TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
FExams in 1 attempt!
TL F TL F TL F TL
Chapter 01: Cultural Competency TL
F TL
F TL
F
Ball: Seidel’s Guide to Physical Examination, 10th Edition
TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F
MULTIPLE CHOICE TL
F
1. Which statement is true regarding the relationship of physical characteristics and culture?
TL
F FTL TL
F TL
F TL
F F TL F TL TL
F F TL F TL TL
F
a. Physical characteristics should be used to identify members of cultural groups. F TL F TL TL
F FTL TL
F F TL TL
F F TL TL
F F TL
b. There is a difference between distinguishing cultural characteristics TL
F TL
F TL
F F TL TL
F TL
F TL
F
and distinguishing physical characteristics.
FTL F TL F TL F TL
c. To be a member of a specific culture, an individual must have certain
TL
F F TL TL
F TL
F TL
F F TL TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F
identifiable physical characteristics.
F TL F TL F TL
d. Gender and race are the two essential physical characteristics used to TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F F TL TL
F F TL TL
F
identify cultural groups. F TL F TL F TL
ANS: B F TL
Physical characteristics are not used to identify cultural groups; there is a difference F TL F TL F TL F TL F TL F TL TL
F F TL F TL F TL F TL F TL
Fbetween the two, and they are considered separately. Physical characteristics should not
TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
Fbe used to identify members of cultural groups. To be a member of a specific culture, an
TL F TL F TL F TL TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F F TL FTL TL
F F TL FTL
Findividual does not need to have certain identifiable physical characteristics. You should
TL TL
F F TL F TL TL
F TL
F F TL TL
F TL
F TL
F TL
F F TL
not confuse physical characteristics with cultural characteristics. Gender and race are
TL
F TL
F F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
Fphysical characteristics, not cultural characteristics, and are not used to identify cultural
TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
Fgroups.
TL
DIF:Cognitive Level: Understanding (Comprehension) TL
F TL
F TL
F
OBJ:Nursing process—assessment MSC: Physiologic Integrity: Physiologic Adaptation F TL F T L F TL TL
F TL
F
2. An image of any group that rejects its potential for originality or individuality is known
TL
F TL
F F TL F TL TL
F F TL TL
F FTL TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F
TL
F as a(n) F TL
a. acculturation.
b. norm.
c. stereotype.
d. ethnos.
ANS: C F TL
A fixed image of any group that rejects its potential for originality or individuality is the
F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
definition of stereotype. Acculturation is the process of adopting another culture’s
F TL TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F
behaviors. A norm is a standard of allowable behavior within a group. Ethnos implies
TL
F F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
the same race or nationality.
F TL F TL F TL F TL F TL
DIF:Cognitive Level: Remembering (Knowledge) TL
F TL
F TL
F
OBJ:Nursing process—assessment MSC: F TL F T L Physiologic Integrity: Physiologic Adaptation F TL TL
F TL
F
3. Mr. L presents to the clinic with severe groin pain and a history of kidney stones. Mr. L’s
FTL TL
F F TL TL
F F TL TL
F F TL TL
F TL
F F TL TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F
TL
F son tells you that for religious reasons, his father wishes to keep any stone that is
F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL TL
F F TL F TL
F passed into the urine filter that he has been using. What is your most appropriate
TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
F response?
TL
,(Complete 2022) Test Bank For Seidel's Guide to Physical F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
FExamination An Interprofessional Approach 10th Edition by
TL TL
F TL
F TL
F FTL TL
F TL
F
FJane W. Ball, Joyce E. Dains Chapter 1-26; Ace in your
TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
FExams in 1 attempt!
TL F TL F TL F TL
a. —With your father’s permission, we will examine the stone and request that it be TL
F TL
F F TL F TL TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F
returned to him.‖ F TL F TL F TL
b. —The stone must be sent to the lab for examination and therefore cannot be kept.‖ TL
F TL
F TL
F F TL TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F F TL TL
F TL
F
c. —We cannot let him keep his stone because it violates our infection control policy.‖ TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F F TL F TL
d. —We don’t know yet if your father has another kidney stone, so we must TL
F TL
F F TL TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F
analyze this one.‖ TL
F F TL F TL
ANS: A F TL
We should be willing to modify the delivery of health care in a manner that is respectful
TL
F TL
F TL
F TL
F F TL TL
F TL
F TL
F F TL F TL TL
F F TL TL
F TL
F F TL F TL
and in keeping with the patient’s cultural background. —With your father’s permission,
TL
F F TL F TL F TL TL
F F TL F TL F TL F TL TL
F F TL F TL
we will examine the stone and request that it be returned to him‖ is the most
F TL TL
F F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
appropriate response.
F TL F TL
—The stone must be sent to the lab for examination and therefore cannot be kept‖ and —
TL
F F TL FTL TL
F TL
F F TL TL
F F TL TL
F F TL TL
F TL
F TL
F F TL F TL F TL
We don’t know yet if your father has another kidney stone, so we must analyze this one‖
F TL F TL F TL F TL F TL F TL TL
F F TL F TL TL
F F TL TL
F TL
F F TL F TL TL
F
do not support the patient’s request. —We cannot let him keep his stone because it
TL
F F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
violates our infection control policy‖ does not provide a reason that it would violate an
F TL F TL F TL TL
F TL
F F TL FTL TL
F TL
F TL
F F TL F TL TL
F F TL F TL
infection control policy.
TL
F F TL F TL
DIF:Cognitive Level: Analyzing (Analysis) TL
F TL
F TL
F
OBJ:Nursing process—assessment MSC: F TL F T L Physiologic Integrity: Physiologic Adaptation TL
F FTL TL
F
4. The motivation of the healthcare professional to —want to‖ engage in the process of
TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F F TL TL
F TL
F F TL TL
F TL
F F TL
TL
F becoming culturally competent, not —have to,‖ is called F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
a. cultural knowledge. TL
F
b. cultural awareness. TL
F
c. cultural desire. TL
F
d. cultural skill. TL
F
ANS: C F TL
Cultural encounters are the continuous process of interacting with patients from culturally
F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
Fdiverse backgrounds to validate, refine, or modify existing values, beliefs, and practices
TL TL
F F TL F TL F TL F TL F TL TL
F F TL F TL F TL F TL
Fabout a cultural group and to develop cultural desire, cultural awareness, cultural skill,
TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
Fand cultural knowledge. Cultural awareness is deliberate self-examination and in-depth
TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
Fexploration of one’s biases, stereotypes, prejudices, assumptions, and —-isms‖ that one
TL F TL F TL F TL TL
F F TL TL
F F TL F TL F TL F TL
holds about individuals and groups who are different from them. Cultural knowledge is
TL
F F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
Fthe process of seeking and obtaining a sound educational base about culturally and
TL F TL F TL F TL F TL TL
F TL
F TL
F TL
F F TL TL
F TL
F TL
F
Fethnically diverse groups. Cultural skill is the ability to collect culturally relevant data
TL TL
F FTL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL FTL F TL
Fregarding the patient’s presenting problem, as well as accurately performing a culturally
TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
Fbased physical assessment in a culturally sensitive manner. Cultural desire is the
TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
Fmotivation of the healthcare professional to want to engage in the process of becoming
TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
Fculturally competent, not have to.
TL F TL F TL F TL F TL
DIF:Cognitive Level: Understanding (Comprehension) TL
F TL
F TL
F
OBJ:Nursing process—assessment MSC: Physiologic Integrity: Physiologic Adaptation F TL F T L TL
F TL
F TL
F
5. Mr. Marks is a 66-year-old patient who presents for a physical examination to the
F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
F TL clinic. Which question has the most potential for exploring a patient’s cultural beliefs
F TL TL
F F TL F TL TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F F TL
,(Complete 2022) Test Bank For Seidel's Guide to Physical F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
FExamination An Interprofessional Approach 10th Edition by
TL TL
F F TL TL
F TL
F TL
F TL
F
FJane W. Ball, Joyce E. Dains Chapter 1-26; Ace in your
TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
FExams in 1 attempt!
TL F TL F TL F TL
Frelated to a health problem?
TL TL
F F TL F TL F TL
a. —How often do you have medical examinations?‖ F TL TL
F F TL F TL TL
F TL
F
b. —What is your age, race, and educational level?‖ TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F
c. —What types of symptoms have you been having?‖ TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F
d. —Why do you think you are having these symptoms?‖ TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F
ANS: D F TL
—Why do you think you are having these symptoms?‖ is an open-ended question that
TL
F F TL TL
F F TL F TL TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F F TL TL
F TL
F
avoids stereotyping, is sensitive and respectful toward the individual, and allows for
TL
F F TL TL
F TL
F F TL TL
F F TL F TL TL
F TL
F TL
F TL
F
cultural data to be exchanged. The other questions do not explore the patient’s cultural
TL
F TL
F TL
F F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
beliefs about health problems.
F TL F TL F TL F TL
DIF:Cognitive Level: Analyzing (Analysis) TL
F F TL TL
F
OBJ:Nursing process—assessment MSC: F TL F T L Physiologic Integrity: Physiologic Adaptation TL
F TL
F TL
F
6. The definition of ill or sick is based on a
TL
F TL
F F TL F TL TL
F F TL F TL F TL F TL
a. stereotype.
b. cultural behavior. TL
F
c. belief system. TL
F
d. cultural attitude. TL
F
ANS: C F TL
The definition of ill or sick is based on the individual’s belief system and is determined in
TL
F F TL TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F F TL TL
F F TL TL
F TL
F TL
F TL
F FTL
Flarge part by his or her enculturation.
TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
DIF:Cognitive Level: Understanding (Comprehension) TL
F TL
F TL
F
OBJ:Nursing process—assessment MSC: Physiologic Integrity: Physiologic Adaptation F TL F T L TL
F TL
F TL
F
7. A 22-year-old female nurse is interviewing an 86-year-old male patient. The patient
F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
Favoids eye contact and answers questions only by saying, —Yeah,‖ —No,‖ or —I guess so.‖
TL F TL TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F
Which of the following is appropriate for the interviewer to say or ask?
TL
F TL
F F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
a. —We will be able to communicate better if you look at me.‖ TL
F F TL TL
F F TL F TL TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F
b. —It’s hard for me to gather useful information because your answers are so short.‖ TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F FTL
c. —Are you uncomfortable talking with me?‖ F TL F TL F TL F TL F TL
d. —Does your religion make it hard for you to answer my questions?‖ TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F FTL TL
F TL
F FTL TL
F TL
F
ANS: C F TL
It is all right to ask if the patient is uncomfortable with any aspect of your person and to
TL
F TL
F TL
F TL
F F TL F TL TL
F TL
F TL
F FTL TL
F F TL TL
F TL
F F TL TL
F FTL TL
F
Ftalk about it; the other choices are less respectful.
TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
DIF:Cognitive Level: Applying (Application) TL
F TL
F TL
F
OBJ:Nursing process—assessment MSC: F TL F T L Physiologic Integrity: Physiologic Adaptation TL
F TL
F TL
F
8. As you explain your patient’s condition to her husband, you notice that he is leaning
F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
Ftoward you and pointedly blinking his eyes. Knowing that he is from England, your most
TL F TL F TL F TL F TL F TL TL
F TL
F TL
F F TL TL
F F TL TL
F F TL TL
F
Fappropriate response to this behavior is to
TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
a. tell him that you understand his need to be alone. TL
F F TL F TL F TL TL
F F TL F TL TL
F F TL
b. ask whether he has any questions. TL
F F TL F TL F TL F TL
c. ask whether he would prefer to speak to the clinician. TL
F TL
F F TL F TL F TL TL
F F TL F TL TL
F
d. tell him that it is all right to be angry. F TL F TL F TL TL
F F TL F TL F TL F TL F TL
, (Complete 2022) Test Bank For Seidel's Guide to Physical F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
FExamination An Interprofessional Approach 10th Edition by
TL TL
F TL
F TL
F FTL TL
F TL
F
FJane W. Ball, Joyce E. Dains Chapter 1-26; Ace in your
TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
FExams in 1 attempt!
TL F TL F TL F TL
ANS: B F TL
The English worry about being overheard and tend to speak in modulated voices so, when
TL
F F TL TL
F TL
F F TL F TL FTL TL
F F TL TL
F F TL TL
F TL
F FTL
Fthey lean in toward you, they are probably poised to ask a question.
TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
DIF:Cognitive Level: Analyzing (Analysis) F TL TL
F TL
F
OBJ:Nursing process—assessment MSC: F TL F T L Physiologic Integrity: Physiologic Adaptation TL
F F TL F TL
9. An aspect of traditional Western medicine that may be troublesome to many
F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
FHispanics, Native Americans, Asians, and Middle Eastern groups is Western
TL F TL TL
F F TL TL
F TL
F TL
F F TL TL
F TL
F
Fmedicine’s attempts to
TL TL
F TL
F
a. use a holistic approach that views a particular medical problem as part of a
TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F F TL F TL TL
F TL
F TL
F TL
F
bigger picture. F TL F TL
b. determine a specific cause for every problem in a precise way. TL
F F TL F TL TL
F TL
F TL
F F TL F TL F TL F TL
c. establish harmony between a person and the entire cosmos. TL
F TL
F TL
F F TL F TL F TL F TL F TL
d. restore balance in an individual’s life. TL
F TL
F F TL TL
F TL
F
ANS: B F TL
A more scientific approach to healthcare problem solving, in which a cause can be
TL
F TL
F TL
F F TL TL
F TL
F F TL F TL TL
F F TL TL
F TL
F TL
F
determined for every problem in a precise way, is a Western approach. Hispanics, Native
TL
F F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
Americans, Asians, and Arabs embrace a more holistic approach. Using a holistic
F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL TL
F F TL F TL F TL
approach, establishing harmony between a person and the entire cosmos, and restoring
F TL F TL F TL TL
F F TL TL
F F TL F TL F TL F TL TL
F TL
F
balance in an individual’s life would not be troublesome to many Hispanics, Native
TL
F FTL F TL F TL TL
F F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
Americans, Asians, and Arabs.
F TL F TL F TL F TL
DIF:Cognitive Level: Understanding (Comprehension) F TL TL
F TL
F
OBJ:Nursing process—assessment MSC: Physiologic Integrity: Physiologic Adaptation F TL F T L TL
F F TL F TL
10. The attitudes of the healthcare professional
TL
F TL
F TL
F F TL TL
F
a. are largely irrelevant to the success of relationships with the patient.
TL
F TL
F TL
F F TL F TL F TL F TL F TL F TL TL
F
b. do not influence patient behavior. TL
F F TL TL
F F TL
c. are difficult for the patient to sense. TL
F F TL F TL TL
F F TL F TL
d. are culturally derived. TL
F TL
F
ANS: D F TL
The attitudes of the healthcare provider are foundationally derived from his or her own
F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
Fculture; understanding this is relevant to the success of patient relationships. Attitudes of
TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
Fthe healthcare professional are easily detected by others, and they influence patient
TL F TL TL
F F TL TL
F TL
F F TL TL
F TL
F TL
F TL
F TL
F
Fbehavior; they are not irrelevant to the success of relationships with the patient; they do
TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
Finfluence patient behavior; and they are not difficult for the patient to sense.
TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
DIF:Cognitive Level: Understanding (Comprehension) F TL TL
F TL
F
OBJ:Nursing process—assessment MSC: Physiologic Integrity: Physiologic Adaptation F TL F T L TL
F F TL F TL
11. Mr. Sanchez is a 45-year-old gentleman who has presented to the office for a
F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
Fphysical examination to establish a new primary care healthcare provider. Which of
TL F TL TL
F F TL TL
F TL
F TL
F TL
F F TL TL
F F TL TL
F
Fthe following describes a physical, not a cultural, differentiator?
TL TL
F F TL F TL F TL F TL F TL F TL F TL
a. Race
b. Rite
c. Ritual