Campbell Biology in
ST
Focus, 4th edition
U
VI
Lisa A. Urry Michael
A
L. Cain Peter V.
_A
Minorsky Rebecca B.
PP
Orr Kerry L Hull
RO
(All Chapters
VE
Covered)
D?
© Medconnoisseur
, TESTS BANK
Campbell Biology in Focus, 4th edition Lisa A. Urry Michael L. Cain Peter V. Minorsky
Rebecca B. Orr Kerry L Hull
Chapter 1-43
ST
U
Chapter 1 Introduction: Evolution and the Foundations of Biology
VI
1.1 Multiple Choice Questions
1) Which of the following terms best describes all of the organisms living in a particular
ecosystem?
A_
A) biological community
B) order
C) family
AP
D) population
Answer: A
Topic: 1.1 The study of life reveals unifying themes
Bloom’s Taxonomy: 1-2: Remembering/Understanding
PR
Learning Outcome: 1.1, V&C 5
Global L.O.: G7
2) Many properties of living things involve the transfer and transformation of energy and matter.
For example, plant chloroplasts convert energy from sunlight to which of the following forms
OV
of energy or matter?
A) the energy of motion
B) carbon dioxide
C) chemical energy
ED
D) oxygen
E) heat energy
Answer: C
?
Topic: 1.1 The study of life reveals unifying themes
Bloom’s Taxonomy: 1-2: Remembering/Understanding
Learning Outcome: 1.1, V&C 4
Global L.O.: G7
1
, 3) The primary source of energy for producers in an ecosystem is
A) light energy.
B) energy from food.
C) heat energy.
D) chemical energy.
ST
Answer: A
Topic: 1.1 The study of life reveals unifying themes
U
Bloom’s Taxonomy: 1-2: Remembering/Understanding
Learning Outcome: 1.1, V&C 4
VI
Global L.O.: G7
4) Which of the following terms best describes all the living things on Earth along with all the
A_
places where life exists?
A) the ecosystem
B) the biosphere
AP
C) the community
D) the population
Answer: B
Topic: 1.1 The study of life reveals unifying themes
PR
Bloom’s Taxonomy: 1-2: Remembering/Understanding
Learning Outcome: 1.1, V&C 5
Global L.O.: G7
OV
5) Which of the following terms best describes all the living organisms in a particular area along
with all the nonliving aspects of the environment with which the organisms interact?
A) an ecosystem
B) the biosphere
ED
C) a biological community
D) a population
Answer: A
Topic: 1.1 The study of life reveals unifying themes
?
Bloom’s Taxonomy: 1-2: Remembering/Understanding
Learning Outcome: 1.1, V&C 5
Global L.O.: G7
2
, 6) Which of the following terms best describes all the individuals of a particular species living
within the bounds of a specified area?
A) a biological system
B) a biosphere
C) a biological community
ST
D) a population
Answer: D
U
Topic: 1.1 The study of life reveals unifying themes
Bloom’s Taxonomy: 1-2: Remembering/Understanding
VI
Learning Outcome: 1.1, V&C 5
Global L.O.: G7
7) Which of the following lists best describes the sequential events involved in gene expression
A_
to produce an amino acid chain?
A) DNA → transcription → mRNA → translation → amino acid chain
B) DNA → translation → mRNA → transcription → amino acid chain
AP
C) mRNA → transcription → DNA → translation → amino acid chain
D) mRNA → translation → DNA → transcription → amino acid chain
Answer: A
Topic: 1.1 The study of life reveals unifying themes
PR
Bloom’s Taxonomy: 1-2: Remembering/Understanding
Learning Outcome: 1.1, V&C 5
Global L.O.: G4
OV
8) Investigating the molecular structure of DNA in order to understand the chemical basis of
inheritance is an example of which of the following approaches utilized in the study of
biology?
A) systems biology
ED
B) emergent properties
C) reductionism
D) deductive reasoning
Answer: C
?
Topic: 1.1 The study of life reveals unifying themes
Bloom’s Taxonomy: 3-4: Applying/Analyzing
Learning Outcome: 1.1, V&C 1
Global L.O.: G2
3