ANSWERS
1). Fold
Ans: to combine a delicate ingredient to a solid mixture
2). Danger zone
Ans: The temperature range from 40 to 140 degrees F in which food-borne bacteria can
grow.
3). Simmer
Ans: to cook in liquid just below the boiling point
4). Pre-heat
Ans: to heat the oven to the correct temperature before adding the food
5). Thaw law
Ans: Suggests the safest method for thawing meats: in the refrigerator
6). Roast
Ans: to cook meat or poultry in the oven by dry heat
7). Bake
Ans: to cook in the oven with dry heat (breads, cakes, cookies etc.)
8). Serrated knife
Ans: used to cut bread (also melons or tomatoes)
Fork
PaperStoc.com Page 1 of 4