Questions and Verified Answers| 100% Correct|
Grade A
1). When is a current notary public eligible to apply to renew his or her commission?
Ans: 90days
2). It is ____ okay to notarize documents if the client is on the phone from another state.
a) sometimes
b) never
c) always
Ans: never
3). 2. it is okay for you to notarize
a) none of these
b) quit claim deeds, if you are the beneficiary
c) wills, if you are the beneficiary
d) documents for yourself
Ans: None of these
4). 3. authentications are used for notarized documents being sent overseas.
a) true
b) false
Ans: True
5). 4. lost journals or seals must be reported to the secretary of state.
a) true
b) false
Ans: True
6). 5. in an acknowledgment, the client has to sign in front of you. in an affirmation, the client
can sign the document before bringing it to you.
PaperStoc.com Page 1 of 8
, a) true
b) false
Ans: False
7). 6. you must not notarize a document that has blank spaces.
a) false
b) true
Ans: True
8). 7. a notary public with a felony may be appointed if the felony is over five years old.
a) false
b) true
Ans: False
9). 8. the three types of satisfactory evidence are svid, credible witness, and personally known.
a) false
b) true
Ans: False
10). 9. the spanish translation of 'notary public' is 'notario publico', and you are required to use
this phrase in all of your advertising.
a) false
b) true
Ans: False
11). 10. seals must contain
a) the word "notary public"
b) the words "state of colorado"
c) the notary's 11-digit id number
d) the notary's commission expiration date
e) notary's printed legal name
f) all of these responses
Ans: All of these responses
12).
PaperStoc.com Page 2 of 8