2024
1). What two factors are likely to motivate corporate technology purchasing?
Ans: -business requirements
-minimizing TCO (total cost of ownership)
2). What are two typical characteristics of byod programs?
Ans: -employees provided an equipment purchase allowance
-employees responsible for maintaining their own IT
3). One of the other managers at work says that a pc costs the business $1,000. how would
you respond to that comment?
Ans: The $1,000 PC is a myth.
4). When considering the tco of corporate pc ownership, what are components of indirect
cost?
Ans: Lost user productivity due to downtime
5). Your company has adopted a "locked, well-managed" pc management style, as
characterized by this week's lectures.
what is your annual tco for only direct costs?
Ans: 1,723
6). Mr. olson recommends users be assigned to the ______________ ______ account type as a
best practice. this should reduce support costs.
Ans: standard user
7). Your company has a lot of macintosh computers. in an effort to contain tco, management
wants to implement a world-class system for managing its macintosh computers.
PaperStoc.com Page 1 of 27
, which of the systems below best fits that business requirement?
Ans: JAMF
8). Mr. olson is mighty fond of his new macbook pro 13. it's the lightest, most powerful laptop
he's ever owned. it's so powerful that he doesn't even have a desktop computer any more.
that device is an example of a ___________ _______.
Ans: thick client
9). Thin clients typically have lower break-fix cost than thick clients, especially when you
consider both direct and indirect costs
Ans: True
10). Scenario: your company needs to hire about 100 short-term contract workers. they start
work in a few weeks and will only work for the company for 90 days.
you make the call! which of the options below makes the most sense for this use case?
Ans: Thin client with DaaS
11). Your company uses a byod approach for smartphones. they're also implementing a new
emm (enterprise mobility management) program that will be mandatory.
scenario #1 -- the company wants to do emm as cheaply as possible, ideally not spending
any more money on software licenses than they already do. which option fits this scenario
best?
scenario #2 -- now suppose that the company wants to have an emm system that will
allow them to remotely wipe out all company data on employee smartphones without
affecting employee data. what capability do they need for this scenario?
Ans: 1) lightweight approach
2) Containerization
12).
PaperStoc.com Page 2 of 27
, Tco meets environmental responsibility... according to gartner research, we can *reduce
electricity costs* by about ______ in a *well-managed* scenario.
Ans: 35%
13). You have been asked to setup an ergonomically-correct workstation for a new employee.
how should the monitor be positioned?
Ans: the top of the monitor should be at eye level
14). The fee you pay the vendor for each printed.
Ans: CPI
15). Guarantee the vendor makes about uptime, how quickly they repair printers, etc.
Ans: SLA
16). The number of pages/ month that a printer is designed to produce
Ans: Duty Cycle
17). Collection of devices connected together via communications devices and transmission
media
Ans: network
18). Network covering a limited geographical area, such as a single building
Ans: LAN
19). Rules that govern networking communications
Ans: protocol
20). Uniquely identifies a node from every other one on the planet; however provides no
information about its location
Ans: MAC address
PaperStoc.com Page 3 of 27