EXAM QUESTIONS (44 TERMS) WITH VERIFIED
DEFINITIONS UPDATED 2024
1). A subacute setting is a special unit for those who need more care than most long term
facilities can give
Ans: True
2). Hospitals can provide subacute care, but skilled nursing facilities cannot.
Ans: False
3). People who have had surgery, have chronic illness, or requires dialysis or complex wound
care may need subacute care .
Ans: True
4). A mechanical ventilator is a machine that assists with replaces breathing when a person
cannot breathe on his own.
Ans: True
5). Which type of surgery must be performed for health reasons, but is not emergency?
Ans: Urgent
6). Which type of surgery is chosen by the patient and is planned in advance.
Ans: Elective
7). Which type of anestheia is injected directly into the surgical site or area and is used for
minor surgical procedures?
Ans: Local anestheia
PaperStoc.com Page 1 of 6
, 8). _______________ surgery is unexpected and unscheduled and must be performed
immediately to save a life or limbs.
Ans: Emergency
9). An epidural is an example of this type of anesthesia
Ans: Regional anesthesia
10). Before a person has surgery, the doctor will most likely not tell him what to expect because
it may be frighten the person too much.
Ans: False
11). People who are going to have surgery often experience anxiety, fear worry and sadness.
Ans: True
12). A nursing assistant can help a person who is worried about surgery by avoiding the person
until the surgery is over .
Ans: False
13). If a person has an npo before surgery, this means that she cannot have food or anything to
drink, except for water.
Ans: False
14). A nursing assistance duties may include making sure that the person's identification
bracelet is accurate and on the wrist or ankle prior to transport.
Ans: True
15). What are three goal of postoperative care?
Ans: # prevent infection
#promote healing
#and return person to a state of health.
16). What are the concerns and possible complications to watch for after a person has surgery?
PaperStoc.com Page 2 of 6