with 100% correct answers
1). Combat anxiety
Ans: "The anticipation of danger," this application may lead to a gradual deterioration
of both mental and physical skills.
Tactical Combat Guy
Combative Female
Combat Anxiety
None of the Above
2). Survival stress
Ans: "Deadly force threat perception that initiates the SNS discharge," the associated
physiological changes can affect performance.
Sympathy Stress
Survival Stress
Survivor the TV show
None of the above
3). Combat stress
Ans: The post event mental and physiological symptoms that are a result of the SNS
activation and the sudden return to the Parasympathetic Nervous System (PNS)
"backlash," which may distort the memory.
Combat Stress
Mental Brake Down
Superficial Stress
None of the Above
4). (ans) autonomic nervous system
Ans: A part of the peripheral nervous system and it controls many organs and
muscles within the body. We are often unaware of the workings of this type of system
and it controls many organs and muscles within the body.
PaperStoc.com Page 1 of 29
, (ABC) Automated Brachial Cervix
(ANS) Autonomic Nervous System
(TMI) To Much Information
(UTI) Unbalanced Temperament Injury
5). Parasympathetic nervous system, sympathetic nervous system.
Ans: The Autonomic Nervous system is divided into what two parts?
Digestive and Reactionary.
Cranial Nervous System/ Sympathy System.
Parasympathetic Nervous System, Sympathetic Nervous system.
None of the Above
6). Introverted-u law
Ans: What is used to demonstrate the relationship between stress and performance
associated with the activation of the sympathetic nervous system?
Perverted V Law
Introverted-U Law
Pretext Relapse Law
None of the Above
7). Sympathetic nervous system
Ans: Which system within the Autonomic Nervous system is responsible for the "flight
or flee?"
Paralyzed System
Parasympathetic Nervous System
Sympathetic Nervous System
None of the Above
PaperStoc.com Page 2 of 29
, 8). Parasympathetic nervous system
Ans: When activated what system will make the heart beat slower and with less force,
the pupils will constrict, mucus production increases and digestion can start?
Paralyzed System
Parasympathetic Nervous System
Sympathetic Nervous System
None of the Above
9). 70%
Ans: During a SNS dump, what percent of peripheral vision is lost?
60%
70%
75%
65%
10). Vision
Ans: The SNS induced vasoconstriction and hormonal changes have a profound
influence on the entire body, including what sensory system? This system has a
devastating impact on a officers ability to preform a task.
Language
Vision
Taste
Sleep
11). All the above
Ans: What are the three type of basic motor skills classifications?
Fine
Gross
Complex
All the Above
12). 115 bpm
Ans: How many BPM does the Fine Motor Skills become affected?
PaperStoc.com Page 3 of 29