Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Big Java Early Objects, Horstmann - Exam Preparation Test Bank (Downloadable Doc)

Beoordeling
-
Verkocht
1
Pagina's
1804
Cijfer
A+
Geüpload op
07-05-2022
Geschreven in
2021/2022

Description: Test Bank for Big Java Early Objects, Horstmann, 5e prepares you efficiently for your upcoming exams. It contains practice test questions tailored for your textbook. Big Java Early Objects, Horstmann, 5e Test bank allow you to access quizzes and multiple choice questions written specifically for your course. The test bank will most likely cover the entire textbook. Thus, you will get exams for each chapter in the book. You can still take advatange of the test bank even though you are using newer or older edition of the book. Simply because the textbook content will not significantly change in ne editions. In fact, some test banks remain identical for all editions. Disclaimer: We take copyright seriously. While we do our best to adhere to all IP laws mistakes sometimes happen. Therefore, if you believe the document contains infringed material, please get in touch with us and provide your electronic signature. and upon verification the doc will be deleted.

Meer zien Lees minder

Voorbeeld van de inhoud

Chapter 1 Testbank: Introduction



Multiple Choice



1. Which statement best describes a computer program?
A) A program is a sequence of comments.
B) A program can decide what task it is to perform.
C) A program is a sequence of instructions and decisions that the computer carries out.
D) A program can only perform one simple task.

Ans: C
Section Ref: Section 1.1 Computer Programs
Title: Which statement best describes a computer program?
Difficulty: Easy


2. Which statement regarding computer programs is correct?
A) Computer programs can decide what task to perform.
B) Large and complex computer programs are generally written by only one programmer.
C) Computer programs are composed of extremely primitive operations.
D) Small computer programs are not documented.

Answer: c
Section reference: Section 1.1 Computer Programs
Title: Which statement regarding computer programs is correct?
Difficulty: Easy




3. What does CPU stand for?
A) Computer Programming Unit
B) Computer Processing Unit
C) Central Processing Unit
D) Central Programming Unit

Ans: C
Section Ref: Section 1.2 The Anatomy of a Computer
Title: What does CPU stand for?
Difficulty: Easy



4. Which one of the following is NOT a function of a CPU?
A) Performing arithmetic operations
B) Processing data and controlling programs
C) Querying a database

,D) Fetching and storing data from storage and input devices

Ans: C
Section Ref: Section 1.2 The Anatomy of a Computer
Title: Which one of the following is NOT a function of a CPU?
Difficulty: Easy



5. Which type of storage is made from memory chips?
A) CD
B) hard disk
C) primary storage
D) DVD

Ans: C
Section Ref: Section 1.2 The Anatomy of a Computer
Title: Which type of storage is made from memory chips?
Difficulty: Easy



6. Which one of the following memory types provides storage that persists without electricity?
A) primary storage
B) RAM
C) memory
D) secondary storage

Ans: D
Section Ref: Section 1.2 The Anatomy of a Computer
Title: Which one of the following memory types provides storage that persists without electricity?
Difficulty: Easy



7. Which type of secondary storage consists of rotating platters, which are coated with a magnetic
material, and read/write heads, which can detect and change the patterns of varying magnetic flux
on the platters?
A) hard disk
B) flashdrive
C) DVD
D) RAM

Ans: A
Section Ref: Section 1.2 The Anatomy of a Computer
Title: Which type of secondary storage consists of rotating platters?
Difficulty: Easy

,8. What are the electrical lines called that interconnect the CPU, RAM, and the electronics
controlling the hard disk and other devices?
A) bus
B) network
C) optical disk
D) power lines

Ans: A
Section Ref: Section 1.2 The Anatomy of a Computer
Title: What are the electrical lines called on a computer?
Difficulty: Easy



9. Which part of a computer contains the CPU, the RAM, and connectors to peripheral devices?
A) network
B) bus
C) motherboard
D) optical disk

Ans: C
Section Ref: Section 1.2 The Anatomy of a Computer
Title: Which part of a computer contains the CPU, the RAM, and connectors to peripheral
devices?
Difficulty: Easy



10. For a program to be executed, where must it reside so that the CPU can read its instructions?
A) optical disk
B) primary memory
C) secondary memory
D) hard disk

Ans: B
Section Ref: Section 1.2 The Anatomy of a Computer
Title: For a program to be executed, where must it reside so that the CPU can read its
instructions?
Difficulty: Easy


11. Which memory type does not provide persistent storage?

A) secondary storage
B) hard disk
C) primary storage
D) DVD

Answer: c
Section reference: 1.2 The Anatomy of a Computer
Title: Which memory type does not provide persistent storage?

, Difficulty: Easy

12. Which of the following is not contained on the motherboard of a computer?
A) RAM
B) integrated circuit
C) hard disk
D) CPU

Answer: c
Section reference: 1.2 The Anatomy of a Computer
Title: Which of the following is not contained on the motherboard of a computer?
Difficulty: Easy


13. What term is used to refer to the computer instructions that are executed by a CPU, which are
specific to each CPU?
A) virtual machine
B) machine code
C) high-level code
D) instruction set

Ans: B
Section Ref: Section 1.3 The Java Programming Language
Title: What term is used to refer to the computer instructions that are executed by a CPU?
Difficulty: Easy


14. What is the JVM?
A) A vital machine that never fails to run compiled Java code.
B) A vital machine that compiles Java code into machine instructions.
C) A virtual machine that runs compiled Java code on any CPU.
D) A virtual machine that compiles Java code into machine instructions.

Answer: c
Section reference: 1.3 The Java Programming Language
Title: What is the JVM?
Difficulty: Easy

15. What is the term used to refer to Java code that runs in a browser?
A) applet
B) script
C) html
D) class

Answer: a
Section reference: 1.3 The Java Programming Language
Title: What is the term used to refer to Java code that runs in a browser?
Difficulty: easy

16. What term is used to refer to languages that allow programmers to describe tasks at a higher
conceptual level than machine code?

Documentinformatie

Geüpload op
7 mei 2022
Aantal pagina's
1804
Geschreven in
2021/2022
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$40.99
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
tb4u City University New York
Bekijk profiel
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
994
Lid sinds
4 jaar
Aantal volgers
775
Documenten
2367
Laatst verkocht
3 dagen geleden

4.0

158 beoordelingen

5
88
4
26
3
18
2
6
1
20

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen