Correct Answers (Verified Update)
100 questions with answers
Topic: Relativity Certified Pro and Review
1. What information can users see on the Security Center dashboard? (Select all that
apply.)
A. 2FA enabled users
B. User activity
C. Security certifications
D. Lockbox access
Answer: A. 2FA enabled users B. User activity D. Lockbox access
2. What is a benefit of RelativityOne? (Select all that apply.)
A. No back-end management required.
B. Ability to host your RelativityOne environment in your private cloud.
C. Elimination of additional Microsoft SPLA fees.
D. Always have access to the latest version of Relativity.
Answer: A. No back-end management required. C. Elimination of additional Microsoft SPLA
fees. D. Always have access to the latest version of Relativity.
3. What is a benefit of RelativityOne? (Select all that apply.)
A. Can rely on a strong business continuity and disaster recovery policy.
B. Can deploy in multiple geographies.
C. Can run the latest version of Relativity software.
D. Can run previous versions of Relativity.
Answer: A. Can rely on a strong business continuity and disaster recovery policy. B. Can
deploy in multiple geographies. C. Can run the latest version of Relativity software.
4. When is RelativityOne data encrypted? (Select all that apply.)
A. Before loading into RelativityOne
B. In transit
C. Only with the customer-managed key option
D. At rest
Answer: B. In transit D. At rest
5. What counts towards billable data in RelativityOne workspaces? (Select all that
apply.)
A. SQL database
B. Natives
C. Productions
D. Index size
Answer: B. Natives C. Productions
Page 1
,6. What can you do in the RelativityOne mobile app? (Select all that apply.)
A. Code documents.
B. Run an already created saved search.
C. Create a workspace.
D. Share documents with other Relativity users.
Answer: A. Code documents. B. Run an already created saved search. D. Share documents
with other Relativity users.
7. When do changes made in the RelativityOne mobile app appear in RelativityOne?
A. Instantly.
B. After 5 minutes.
C. After 60 minutes.
D. When an admin syncs to the workspace.
Answer: a. Instantly.
8. What is a benefit of the RelativityOne mobile app? (Select all that apply.)
A. Your documents never leave the RelativityOne platform.
B. You can authenticate via Touch ID or Face ID.
C. You can create push notifications.
D. You can code documents while in offline mode.
Answer: A. Your documents never leave the RelativityOne platform. B. You can authenticate
via Touch ID or Face ID. C. You can create push notifications.
9. From what index can you search extracted text in RelativityOne workspaces?
(Select all that apply.)
A. Keyword
B. dtSearch
C. Google
D. Analytics
Answer: B. dtSearch D. Analytics
10. In what RelativityOne environment can you test API-based applications?
A. Sandbox
B. Preview
C. Utility server
D. Staging
Answer: a. Sandbox
11. What can you do in a sandbox environment? (Select all that apply.)
A. Test the functionality of custom agents.
B. Use Relativity's back-end APIs.
C. Write and edit SQL scripts.
D. Test the performance of custom applications.
Answer: A. Test the functionality of custom agents. B. Use Relativity's back-end APIs. C.
Write and edit SQL scripts.
Page 2
, 12. How can you render PDFs with the PDF application? (Select all that apply.)
A. In the Relativity viewer
B. Mass operations
C. Batch set
D. Production set
Answer: A. In the Relativity viewer B. Mass operations
13. What action does automated workflows support? (Select all that apply.)
A. Building a dtSearch index
B. Running a classification index
C. Creating an Active Learning project
D. Running a structured analytics set
Answer: A. Building a dtSearch index B. Running a classification index D. Running a
structured analytics set
14. What is a benefit of automated workflows? (Select all that apply.)
A. Administrators can setup automation to reduce what was previously manual work.
B. Automates building dtSearch indexes.
C. Re-runs search terms reports when you add new documents to the workspace.
D. Automates running a production.
Answer: A. Administrators can setup automation to reduce what was previously manual
work. B. Automates building dtSearch indexes. C. Re-runs search terms reports when you add
new documents to the workspace.
15. What is the added cost for Redact?
A. A small additional fee upon installation per instance.
B. No added cost.
C. A charge per redaction across the instance.
D. An additional fee per account.
Answer: b. No added cost.
16. What can trigger the start of an automated workflow?
A. Adding new documents.
B. Creating a new workspace.
C. Applying a new software release to your RelativityOne environment.
D. Restoring a workspace using ARM.
Answer: a. Adding new documents.
17. After setting up automated workflows in a workspace template, what elements
are included in every new workspace you create? (Select all that apply.)
A. Actions
B. Automated workflow name
C. Built indexes
D. Triggers
Answer: A. Actions B. Automated workflow name D. Triggers
Page 3