(Verified Update)
20 questions with answers
Topic: PNR 205 Exam 1
1. Nursing in the 21st century
Answer: *Salary gap between RN/LPN have narrowed, *Importance of the LPN role has been
recognized by organizations such as the NLN * nursing programs have made changes to
account for the shortages of nurses.
2. which member of the health care team is responsible for community agencies to
provide services after discharge?
Answer: Social Worker
3. which member of the health care team is responsible forI ITITIALLY teaching a
patient about medication side effects.
Answer: Registered nurse
4. which best describes the goal of the health care team?
Answer: Restoring optimal physical, emotional, and spiritual health to patients.
5. I think that you should save all your questions about your condition for the doctor.
(which type of statement is this?)
Answer: Nonassertive behavior (
6. leaning forward and giving a glaring look. (which type of statement is this?)
Answer: Aggressive (
7. I will be able to help you when I am finished seeing my clients.(which type of
statement is this?)
Answer: Assertive (
8. You must eat a lot of highfat foods to need this test? (which type of statement is
this?)
Answer: Judgement statement
9. a healthcare provider states to the nurse " I have been watching you and finding
you so attractive, I would really like to take you out." Which initial action should the
nurse take?
Answer: FIRST-Confront the provider, 2) write a statement, 3)report it.
10. which describes an environment factor that increases the nurses risk of
becoming a victim of violence ?
Answer: lack of security presence in the facility / location of a health care facility /inability to
restrain a combative client
11. what is the LPN/LVN function in a more independent role?
Answer: by collecting data from a client / and implementing intervention
12. phrases often used to describe the scope of the practical nurse job by the us
department of vocational education ?
Answer: judge / recognize / appraise / determine
Page 1