Correct Answers (Verified Update)
80 questions with answers
Topic: Salesforce Admin Cert. Exam Study
1. Sales managers would like to know what could be implemented to surface
important values based on the stage of the opportunity. Which tool should an
administrator use to meet the requirement?
A. Dynamic forms
B. Path key fields
C. Opportunity processes
D. Workflow rules
Answer: B. Path key fields
2. The administrator at Ursa Major Solar imported records into an object by mistake.
Which two tools should be used to undo this import? Choose 2 answers
A. Weekly Data Export
B. Mass Delete Records
C. Data Loader
D. Data Import Wizard
Answer: B. Mass Delete Records C. Data Loader
3. Cloud kicks wants to track shoe designs by products. Shoe designs should be
unable to be deleted, and there can be multiple design for one product across
various stages. Which two steps should the administration configure to meet this
requirement? Choose 2 answers
A. Create a Custom Object for shoe design.
B. Configure a Custom Lookup Field for shoe design on the product object.
C. Add a custom master detail field for shoe design on the Product Object.
D. Use the Standard Object for designs.
Answer: A. Create a Custom Object for shoe design. C. Add a custom master detail field for
shoe design on the Product Object.
4. The VP of sales at Universal Containers wants to prevent members of the sales
team from changing an opportunity to a date in the past. What should an
administrator configure to meet this requirement?
A. Assignment Rule
B. Validation Rule
C. Field-Level Security
D. Approval Process
Answer: B. Validation Rule
Page 1
, 5. What are three characteristics of a master-detail relationship? Choose 3 answers
A. The master object can be a standard or custom object.
B. Permissions for the detail record are set independently of the master.
C. Each object can have up to five master-detail relationships.
D. Roll-up summaries are supported in master-detail relationships.
E. The owner field on the detail records is the owner of the master record.
Answer: A. The master object can be a standard or custom object. D. Roll-up summaries are
supported in master-detail relationships. E. The owner field on the detail records is the owner
of the master record.
6. The marketing director at Northern Trail Outfitters has requested that the budget
field is populated in order for the Lead Status field to be marked as qualified. What
tool should the administrator use to fulfill this request?
A. Lead Conversion.
B. Require Field.
C. Workflow Rule
D. Validation Rule
Answer: D. Validation Rule
7. Universal Containers has enabled Data Protection and Privacy for its org. Which
page layouts will have the Individual field available for tracking data privacy
information?
A. Case and Opportunity
B. Account and User
C. Contact, Lead, and Person Account
D. Individual, User, and Account
Answer: B. Account and User
8. When users log in to Salesforce via the user interface, which two settings does
the system check for authentication? Choose 2 answers
A. The user's Two-Factor Authentication for API Logins permission
B. The role IP address restrictions
C. The user's profile login hours restrictions
D. The user's Two-Factor Authentication for User Interface Logins permission
Answer: C. The user's profile login hours restrictions D. The user's Two-Factor Authentication
for User Interface Logins permission
9. Cloud Kicks has a custom object called Shipments. The Company wants to see all
the shipment items from an Account page. When an Account is deleted, the
shipments should remain. What type of relationship should the administrator make
between Shipments and Account?
A. Shipments should have a lookup to Account.
B. Accounts should have a lookup to Shipments.
C. Shipments should have a master-detail to Accounts.
D. Accounts should have a master-detail to Shipments.
Answer: A. Shipments should have a lookup to Account.
Page 2