QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
Question:
1. slope intercept form of a line
Answer:
y=mx+b
Question:
2. slope
Answer:
m= rise/run
Question:
3. markup pricing
Answer:
= percent markup x cost
Question:
4. retail price
Answer:
cost + markup
Question:
5. total price
Answer:
=purchase price x (1 + sales tax rate)
Question:
6. 80/20 budget
Answer:
80% wants needs 20% savings
Question:
7. 50-30-20
Answer:
50% needs, 30% wants, 20% savings
Question:
8. Simple Interest Formula
Answer:
I=PRT (Interest = Principal x Rate x Time)