CORRECT ANSWERS
Question:
1. ________ is the collection, analysis and interpretation of data for use in quality activities.
Answer:
SQC
Question:
2. ASQ is an acronym for ____________.
Answer:
the American Society for Quality
Question:
3. Benchmarking requires a constant testing of external process against the industries best practices.
Answer:
False
Question:
4. Quality Assurance is process oriented and focuses on defect prevention, while quality control is product
oriented and focuses on defect identification.
Answer:
True
Question:
5. You are part of a multidisciplinary team that is designing a new tractor. Areas that the team must consider
are service conceptions and product planning. This is an example of ________________.
Answer:
All answers are correct
Question:
6. ______________ is a system that identifies and sets the priorities for product, service and process
improvement opportunities that lead to increased customer satisfaction.
Answer:
QFD
Question:
7. Washing clothes, starting your car, reconciling inventory are all examples of a process.
Answer:
True
Question:
8. A customer can be _____________.
, Answer:
all answers are correct
Question:
9. The basics of lean are types of ____________.
Answer:
waste
Question:
10. A bakery delivers an average of 100 cakes per hour, but has a range of 80-120 cakes per hour is an
example of what type of lean manufacturing waste.
Answer:
Type 3
Question:
11. _______ are examples of activities that do not add value to the product or service.
Answer:
Administration inspection freight
Question:
12. The author lists ________ categories of waste.
Answer:
Seven
Question:
13. The second type of waste is described as _______, but necessary for the system to function.
Answer:
non-value added
Question:
14. One-piece flow forces employees to concentrate on the process rather than the non-value activities of
transportation, inventory, delay, and other forms of waste.
Answer:
True
Question:
15. The last step in 5S is ___________.
Answer:
Sustain
Question:
16. Kaizen is used in continuous improvement.
Answer:
True