CORRECT ANSWERS
Question:
1. General survey
Answer:
physical appearance, psychosocial, vital signs
Question:
2. Physical
Answer:
Age, race, Gender, Size, Stature, Motor activity, body or breath odors all fall into the ________ category of
general survey
Question:
3. Psychosocial
Answer:
Dress, grooming, personal hygiene, mood and manner, facial expressions, and speech fall into the _______
category of general survey
Question:
4. Vital signs
Answer:
___________________ include temperature, pulse, respirations, blood pressure, height and weight, and the
pain scale
Question:
5. comprehensive
Answer:
This type of health assessment involves a general overview. includes a health history and physical
assessment.
Question:
6. ongoing
Answer:
This type of health assessment is checked at regular intervals to monitor the effectiveness of treatments.
Question:
7. focused
Answer:
This type of health assessment focuses on a specific issue
Question:
8. emergency
, Answer:
This type of health assessment involves a rapid focused assessment to determine a potentially fatal situation.
Question:
9. inspection, palpation, percussion, auscultation
Answer:
List the correct order of physical assessments
Question:
10. knee-chest
Answer:
patient is lying face down with the hips bent so that the knees and chest rest on the table
Question:
11. rectal area
Answer:
Knee-chest position is used to assess the _____________.
Question:
12. sims
Answer:
The patient lies on the left or right side with the lower arm behind the body and the upper arm bent at the
shoulder and elbow.
Question:
13. rectum or vagina The sims position is used to assess the __________________.
Answer:
Question:
14. Lithotomy
Answer:
The patient is in the dorsal recumbent position with the buttocks at the edge of the examining table and feet
supported in stirrups.
Question:
15. female genitalia
Answer:
The lithotomy position is used to assess the _____________
Question:
16. Sitting
Answer:
This position allows visualization of the upper body and facilitates lung expansion