QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
Question:
1. When inflated to the correct pressure saline from the ART line infuses at what rate?
A. 30 ml/hr
B. 3 ml/hr
C. 5 ml/hr
D. 300 ml/hr
E. It does not infuse any fluid
Answer:
B. 3 ml/hr
Question:
2. he amount of air moved with one normal respiratory cycle is called:
A. Minute volume
B. Alveolar air
C. Tidal volume
D. Dead air space
E. Total lung capacity
Answer:
C. Tidal volume
Question:
3. What is the formula for VE?
A. Vt X F
B. F X PEEP
C. pPlat - PEEP
D. Vt - dead space
E. Peep + I: time
Answer:
A. Vt X F
Question:
4. Which of the following is a self-imposed stressor of flight?
A. Dehydration
B. Fatigue
C. Noise
D. Vibration
Answer:
A. Dehydration
Question:
5. Rocuronium requires refrigeration.
A. Yes
B. No
,Answer:
A. Yes
Question:
6. The definition of Boyle's Law is the pressure of a gas is inversely proportional to the volume of a gas at a
constant temperature
A. Yes
B. No
Answer:
A. Yes
Question:
7. As you are descending into a scene, your partner starts complaining of extreme ear pain. Which of the
following is responsible for their condition?
A. Barodontalgia
B. DCS X
C. Barosinusitis
D. AGE
E. Barotitis media
Answer:
Question:
8. Identify the following rhythm:
A. Sinus rhythm at 100 beats/min
B. Sinus tachycardia at 150 beats/min
C. Atrial fibrillation at 150 beats/min
D. Ventricular tachycardia at 140 beats/min
Answer:
B. Sinus tachycardia
Question:
9. D. Pyruvic Acid X
E. Sodium Chlorid
The second stage of cellular metabolism that breaks glucose down into energy that can be used by the body
requires the presence of:
A. Sodium Bicarbonate
B. Glucagon
C. Oxygen
Answer:
, Question:
10. Which of the following findings are associated with brainstem herniation?
A. Pupil dilation
B. Posturing
C. Altered LOC
D. Cushing's Triad
E. All of the above
Answer:
E. All of the above
Question:
11. Catecholamine's such as epinephrine and norepinephrine are hormones secreted by the adrenal medulla.
A. Yes
B. No
Answer:
A. Yes
Question:
12. Chose all medications listed below that are vasopressors.
A. Levophed
B. Epinephrine
C. Dopamine
D. Vasopressin
E. All the above
Answer:
E. All the above
Question:
13. artery
D. Circumflex artery and the Marginal artery
E. Marginal artery and the Posterior descending artery
The blood supply to the left ventricle, interventricular septum, part of the right ventricle, and the heart's
conduction system comes from the two branches of the left coronary artery, which are the:
A. Anterior descending artery and the Circumflex
artery
B. Anterior descending artery and the posterior descending artery
C. Circumflex artery and the Posterior descending
Answer:
A. Anterior descending
artery and the Circumflex artery