AND CORRECT ANSWERS
Question:
1. Infrastructure tends to have long or short lifespans?
Answer:
Long
Question:
2. In 2017, what was the US's 'grade' for infrastructure?
Answer:
D+
Question:
3. What is/are the most likely reasons innovation was slow at the beginning of human history?
Answer:
low density of people & innovation could be deadly
Question:
4. Are there more goals in the SDGs or the MDGs?
Answer:
SDGs
Question:
5. Which document established a formal definition for sustainable development?
Answer:
Our Common Future
Question:
6. List 3 different Infrastructure system categories
Answer:
1. Wastewater treatment and conveyance systems
2. Transportation systems
3. Structures
Question:
7. Which organization developed the SDGs?
Answer:
UN
Question:
8. Which year are the SDG goals targeted to be achieved?
Answer:
2030
, Question:
9. Select the statements that were supported by Lecture 1.2 content
Answer:
Sustainable development is defined as development that meets the needs of the present without
compromising the ability of future generations to meet their own needs; Intergenerational well-being is a
goal of sustainability; Eradicating property in all its forms and dimensions is an indispensable requirement
of sustainable development
Question:
10. There ________ resistance to implement new technology with infrastructure
Answer:
is
Question:
11. Which pillar of sustainability is missing? Economic, Environmental, __________
Answer:
Society
Question:
12. For an equation to be dimensionally consistent, the dimensional exponents must:
Answer:
be the same on both sides of the equation
Question:
13. What are the dimensions of velocity?
Answer:
[L/T}
Question:
14. The gravitational constant, G, is defined as 6.67 x 1-^-11 N*m^2/(kg^2). G has dimensions of
___________
Answer:
M^-1L^3T^-2
Question:
15. Which of the following is the possible unit for dimensions [ML^2T^-2]:
Answer:
kg*m^2/(s^2)
Question:
16. That compared quantities must have identical dimensions is a necessary condition for making valid
comparisons, and it is also sufficient/
Answer:
False