CORRECT ANSWERS
Question:
1. What are the four P's of marketing ?
Answer:
product, place, promotion, price
Question:
2. What is the 5th P of marketing ?
Answer:
public relations
Question:
3. AIDA
Answer:
approach seeks to move consumers along the progression aids actual product purchase; awareness, interest,
desire, and action
Question:
4. ambush marketing
Answer:
a direct competing brand, same category, same product, staging a presence in which confusion is created in
the mind of the consumer regarding who is the official sponsor Pepsi vs. Coke
Question:
5. eduselling
Answer:
approach potential sponsor as teacher rather than a salesman; 9 steps frame work
Question:
6. two characteristics of sport consumers
Answer:
involvement and commitment
Question:
7. involvement
Answer:
behavioral, cognitive, affective
Question:
8. commitment
Answer:
frequency, duration, willingness to spend time, money, and energy