UPDATED | 110 QUESTIONS THAT ARE WELL UPDATED WITH
CORRECT ANSWERS | GRADED A+, REVIEWED AND UPDATED |
THE QUESTIONS ARE VERY DETAILED AND VERIFIED | LATEST
EXAM AND BRAND VERSION!!!
1. Which one of the following steps should be taken first in a risk management
program?
A. Purchasing of adequate insurance
B. Conducting of employee safety drills
C. Identifying hazards and risks
D. Conducting staff in-services on incident reporting and accident prevention.
Correct Answer: C. Identifying hazards and risks
2. Which of the following professionals is authorized to dispense medications?
A. registered nurse
B. licensed nurse, physician and, in some states, medication aide.
C. licensed nurse and physician
D. pharmacist
Correct Answer: D. pharmacist
3. Aphasia occurs frequently as a result of:
A. a stroke
B. diabetes
C. death of a spouse
D. pressure ulcers
Correct Answer: A. a stroke
4. A check should generally be issued only when which one of the following is
available and properly signed?
,A. purchase order
B. lien
C. warranty
D. general ledger
Correct Answer: A. purchase order
5. Which class of fire extinguishers is appropriate for use on a grease fire?
A. A
B. B
C. C
D. D
Correct Answer: B. B
6. The age-related clouding of the lens of the eye is called:
A. macular degeneration
B. a cataract
C. glaucoma
D. conjunctivitis
Correct Answer: B. a cataract
7. In collective bargaining, when labor and management select a third party to
decide an issue, and agree to accept that third party's decision as final
andbinding on both sides, the process is called:
A. mediation
B. Arbitration
C. conciliation
D. subrogation
Correct Answer: B. Arbitration
8. Cultural diversity in an organization's delivery of services would entail all
EXCEPT which one of the following?
A. Educating staff in the distinctive beliefs and values held by the various ethnic
and racial groups being served.
B. Using interpreters and in other ways trying to eliminate language barriers
between staff and clients.
,C. Getting staff to identify how their own biases regarding people of other
religious backgrounds may affect their care-giving.
D. Offering customers of different ethnic and racial backgrounds the same food
and beverages in order to foster a sense of community and equality.
Correct Answer: D. Offering customers of different ethnic and racial
backgrounds the same food and beverages in order to foster a sense of
community and equality.
9. Which of the following is part of the manager's controlling function?
A. Developing rules
B. Writing job descriptions
C. Disciplining staff who break rules.
D. Doing a SWOT analysis.
Correct Answer: C. Disciplining staff who break rules.
10 What was the quarterly turnover rate at an organization that had 18
separations in the quarter, and that averaged 225 employees in the first month,
220 employees in the second month, and 215 employees in the third month of
the quarter?
A. 8 percent
B. 18 percent
C. 92 percent
D. 32 percent
Correct Answer: A. 8 percent
11. Which of the following is a chronic disease?
A. pneumonia
B. botulism
C. Parkinson's disease
D. shingles
Correct Answer: C. Parkinson's disease
12. Spread of cancer cells from one part of the body to another is referred to
as...
, A. dysphagia
C. myasthenia
B. metastasis
D. necrosis
Correct Answer: B. metastasis
13. An organization has $600,000 in assets and $500,000 in liabilities. Which of
the following statements is best supported by this information?
A. This organization is in financial trouble.
B. This organization has $100,000 in cash on hand.
C. This organization has enough revenue to cover expenses.
D. Owners equity is $100,000.
Correct Answer: D. Owners equity is $100,000.
14. Which one of the following statements is true regarding reference checking
and reference giving in the screening of job candidates?
A. Reponses to reference checks must be factual and reflect only information
contained in the written personnel records.
B. Department managers have a duty to exercise their professional judgment in
responding to requests for references on former employees.
C. Checking candidate references and responding to reference requests is best
done by department managers rather than the organization's HR specialists.
D. Checking references is a helpful but not a critical step in candidate
screening.
Correct Answer: A. Reponses to reference checks must be factual and reflect
only information contained in the written personnel records.
15. Advantages of the participatory method of budget making include all except
which one of the following?
A. Input into the budget by staff members who are knowledgeable about daily
operations
B. Low consumption of time and effort