• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 1071 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Biology: Life on Earth with Physiology (10th Edition)by Gerald Audesirk, Teresa Audesirk, Chapter 1-41 | All Chapters

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 1071 pagina's

Test Bank for Biology: Life on Earth with Physiology (10th Edition)by Gerald Audesirk, Teresa Audesirk, Chapter 1-41 | All Chapters

Voorbeeld van de inhoud

Table of Content
An Introduction to Life on Earth
UNIT 1: THE LIFE OF THE CELL
Atoms, Molecules, and Life
Biological Molecules
Cell Structure and Function
Cell Membrane Structure and Function
Energy Flow in the Life of a Cell
Capturing Solar Energy: Photosynthesis
Harvesting Energy: Glycolysis and Cellular Respiration
UNIT 2: INHERITANCE
Cellular Reproduction
Meiosis: The Basis of Sexual Reproduction
TU
Patterns of Inheritance
DNA: The Molecule of Heredity
Gene Expression and Regulation
Biotechnology
UNIT 3: EVOLUTION AND DIVERSITY OF LIFE
Principles of Evolution
TO
How Populations Evolve
The Origin of Species
The History of Life
Systematics: Seeking Order Amid Diversity
The Diversity of Prokaryotes and Viruses
The Diversity of Protists
R
The Diversity of Plants
The Diversity of Fungi
Animal Diversity I: Invertebrates
G
Animal Diversity II: Vertebrates
UNIT 4: BEHAVIOR AND ECOLOGY
Animal Behavior
U
Population Growth and Regulation
Community Interactions
Energy Flow and Nutrient Cycling in Ecosystems
R
Earth's Diverse Ecosystems
Conserving Earth's Biodiversity
UNIT 5: ANIMAL ANATOMY AND PHYSIOLOGY
Homeostasis and the Organization of the Animal Body
U
Circulation
Respiration
Nutrition and Digestion
The Urinary System
Defenses Against Disease
Chemical Control of the Animal Body: The Endocrine System
The Nervous System
The Senses
Action and Support: The Muscles and Skeleton
Animal Reproduction

,Biology: Life on Earth with Physiology, 10e (Audesirk)
Chapter 1 An Introduction to Life on Earth

1.1 Multiple Choice Questions

1) Scientific inquiry is based on
A) natural selection.
B) stories that are passed down through generations.
C) natural causes.
D) information found in a gossip magazine.
Answer: C
TU
Diff: 1
Section: 1.1
Skill: Knowledge/Comprehension

2) Which of the following is an example a natural cause?
A) Mice arise from discarded garbage.
TO
B) Maggots appear spontaneously on rotting meat.
C) Epilepsy is a disease caused by uncontrolled firing of nerve cells in the brain.
D) If you sneeze you will die.
Answer: C
Diff: 1
Section: 1.1
R
Skill: Application/Analysis

3) Science cannot answer certain faith-based questions because
A) scientists are not able to study human behavior.
G
B) faith-based beliefs are impossible to either prove or disprove.
C) faith requires deductive reasoning.
D) there aren't enough variables.
U
Answer: B
Diff: 2
Section: 1.1
R
Skill: Application/Analysis

4) Which of the following is FALSE about scientific theories?
A) They have been thoroughly tested.
U
B) They are developed by inductive reasoning.
C) They are used to support observations using deductive reasoning.
D) They can be either supported or modified by new observations.
E) They are firmly established and cannot be refuted.
Answer: E
Diff: 1
Section: 1.1
Skill: Knowledge/Comprehension


1
Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.

,5) Which of these is NOT scientific?
A) A study determines differences in the species composition in two parks.
B) People are immunized with different vaccines to determine their relative effectiveness against
the flu virus.
C) NASA sends tadpoles up in the space shuttle to see how gravity affects their development.
D) Consumers are asked which tomato variety produces the best-tasting spaghetti sauce.
E) A company uses different advertising methods for a product to determine which one produces
the most sales.
Answer: D
Diff: 3
Section: 1.1
TU
Skill: Application/Analysis

6) The scientific method includes all of the following EXCEPT:
A) experimentation.
B) a testable theory.
C) an observation.
TO
D) a hypothesis.
E) conclusions.
Answer: B
Diff: 2
Section: 1.1
Skill: Knowledge/Comprehension
R
7) We use the scientific method every day. Imagine that your car doesn't start one morning
before school. Which of these is a reasonable hypothesis regarding the problem?
A) I'm going to be late.
G
B) I'm out of gas.
C) I should check whether the lights were left on and drained the battery.
D) I should change the battery or the starter.
U
E) I should add a quart of oil.
Answer: B
Diff: 2
R
Section: 1.1
Skill: Application/Analysis

8) A scientific theory
U
A) is a general explanation for natural phenomena.
B) is an educated guess.
C) is less reliable than a hypothesis.
D) will never be changed.
Answer: A
Diff: 2
Section: 1.1
Skill: Knowledge/Comprehension


2
Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.

, 9) A scientific explanation that is tentative and requires more investigation is called a(n)
A) theory.
B) fact.
C) control.
D) hypothesis.
E) observation.
Answer: D
Diff: 2
Section: 1.1
Skill: Knowledge/Comprehension
TU
10) A carefully formulated scientific explanation that is based on extensive observations and is in
accord with scientific principles is called a
A) hypothesis.
B) theory.
C) fact.
D) control.
TO
E) postulate.
Answer: B
Diff: 2
Section: 1.1
Skill: Knowledge/Comprehension
R
11) All the following are features of the scientific method EXCEPT:
A) hypothesis formulation.
B) observation and experimentation.
C) supernatural causes.
G
D) inductive reasoning.
E) repeatable by other scientists.
Answer: C
U
Diff: 2
Section: 1.1
Skill: Knowledge/Comprehension
R
12) Suppose you are testing a treatment for AIDS patients and find that 75% respond very well
whereas 25% show no improvement or a decline in health. You should:
A) conclude that you have proven the effectiveness of the drug.
U
B) conclude that only 75% of AIDS patients should be treated.
C) review the results, modify the drug or the dosage, and repeat the experiment.
D) discontinue experimentation with this treatment because 25% of patients did not improve.
E) begin work on developing a new drug.
Answer: C
Diff: 3
Section: 1.1
Skill: Application/Analysis


3
Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.

Gekoppeld boek
 image
Teresa Audesirk, Gerald Audesirk, Bruce E. Byers Biology
Uitgever: 2013 ISBN: 9780321794260 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
23 juni 2026
Aantal pagina's
1071
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$20.49

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Tutorguru
3.6
(77)
Verkocht
1151
Volgers
750
Items
2093
Laatst verkocht
2 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen