Comprehensive Resource To Help You Ace 2026-2027
Exams Includes Frequently Tested Questions With
ELABORATED 100% Correct COMPLETE SOLUTIONS
Guaranteed Pass First Attempt!! Current Update!!
Instant Download Pdf
1. Max ground winds for solo students w/ ram-air canopies
- Correct Answer: 14 mph
2. Max ground winds for solo students w/ round reserves
- Correct Answer: 10 mph
3. Max ground winds for licensed skydivers - Correct Answer: unlimited
4. Minimum opening alt for tandem jumps - Correct Answer: 4,500ft
5. Minimum opening alt for all students and A-license holders - Correct
Answer: 3,000ft
6. Minimum opening alt for all B-license holders - Correct Answer: 2,500ft
7. Minimum opening alt for all C and D-license holders
, - Correct Answer: 2,500ft (waiverable to 2,000ft)
8. Minimum drop-zone clearance distances for solo students and A-license
holders - Correct Answer: 330ft
9. Minimum drop-zone clearance distances for B and C-license holders
- Correct Answer: 165ft
10.Minimum drop-zone clearance distances for D-license holders - Correct
Answer: 40ft
11.What communication type is required to be present on the DZ during jump
operations? - Correct Answer: manned ground-to-air
12.For night jumps, how bright must a jumper's light be under canopy? -
Correct Answer: Visible for 3 statute miles
13.What are students required to have until they have an A-license? -
Correct Answer: helmet, piggyback harness/container system,visual
altimeter, AAD, main ram-air canopy, steerable reserve
14.When is supplemental O2 mandatory? - Correct Answer: higher than
15,000ft MSL